Carbo Multi Max - Въглехидратна Формула Allnutrition - 3 kg

Carbo Multi Max - Въглехидратна Формула Allnutrition - 3 kg

Въглехидратна формула, която съдържа бързо усвояеми от тялото въглехидрати (декстроза) и бавно усвояеми такива (хидролизирана царевична скорбяла). За бодибилдъри, фитнес любители и при практикуване на интензивни и аеробни спортове.

39.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 7166
Магически точки: 39
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Въглехидрати 47.3 g
 • Калории 189 kcal
 • Разфасовка 3 кг
 • Една доза 50гр
 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1-2

Описание

Въглехидратна формула Carbo Multi Max на All Nutrition

Carbo Multi Max е мулти комплексна въглехидратна формула, създадена с внимание към детайла от AllNutrition. Този фитнес профукт е чудесен предтренировъчен стимулант, който ще предложи на вашият организъм всички необходими бързо и бавно разграждащи се въглехидрати. Той играе ролята на въглехидратен източник в тялото максимално дълъг период от време. Благодарение на него тялото има възможност да се снабдява с необходимите му вещества достатъчно дълго, за да поддържа висок тонус, достатъчно сила и енергия. Така всеки един, който приема Carbo Multi Max ще се чувства буден, тонизиран и енергичен за провеждането на ефективна тренировка с максимални резултати.

Как действа формулата Carbo Multi Max?

Самите въглехидрати добавени в Carbo Multi Max са с различна степен на бързина на усвояемост, така че максимално дълго време организма да разполага с въглехидратен източник. В нея е добавена Декстроза - въглехидрат, за който се счита, че е един от най-бързо усвояващите се от организма. Благодарение на това след приемът на дозата от този продукт, тялото може да разчита на източник и прилив на енергия и сила, за да се осъществи желаната тежка и интензивна тренировка без спънки. 

В същото време в AllNutrition Carbo е добавена и хидролизирана царевична скорбяла, за която е доказано, че е един доста по-бавно абсорбиращ се от организма въглехидрат. Тя се разгражда сравнително по-дълъг период от време, като се превръща в един постоянен източник на въглехидрати.

Кога можете да приемате тази формула?

Продуктът на AllNutrition може да се приема като предтренировъчна формула за осигуряването на необходимите въглехидрати за стимулиране и подсилване на издръжливостта и силата на тялото по време на трениране. Може да се приема като следтренировъчна формула за стимулиране на правилното възстановяване на организма.

Формулата е много подходяща за прием от бодибилдъри и фитнес любители, които имат за цел да покачват чиста мускулна маса. Carbo Multi Max може да играе ролята на източник на въглехидрати между храненията, като по този начин ще запази мускулните тъкани от разпад и ще стимулира техният растеж.

Продуктът на AllNutrition е изключително подходящ при практикуването на високо интензивни и аеробни спортове, при които се натоварват мускулите продължително време. Такива са плуването, колоездене, футбол, бягане и други. При тях мускулните тъкани изискват по-висок и дълготраен приток на въглехидрати, за да се предпазят от катаболитни процеси и от образуването на млечна киселина.

Защо да изберете AllNutrition Carbo Multi Max? 

 • Формула, съдържаща бързо и бавно усвояеми въглехидрати.
 • Осигурява и възстановява необходимият енергиен запас в мускулните тъкани.
 • Повишава и подобрява издръжливостта на тялото.
 • Въздейства положително върху нивото на Гликоген.
 • Страхотен и лек вкус на портокал.
 • Бързо разтваряща се формула.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Разтворете 50гр в 250-300мл вода или мляко.

Консумирайте 1-2 дози дневно в зависимост от вашите нужди - преди, след тренировка или сутрин.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: