Celadrin / Целадрин 350 mg Webber Naturals - 120 софтгел капсули

Celadrin / Целадрин 350 mg Webber Naturals - 120 софтгел капсули

Целадрин меките капсули на марката Уебър Натуралс съдържат висок дял на цетилатирани мастни киселини естери. Софтгел формата на добавката Селадрин се използва в много клинични изпитвания и доказано намалява болките в ставите, породени от състояния на остеоартрит. Добавката насърчава гъвкавостта и здравословната функция на ставите.

58.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 3833WN
Магически точки: 58
Наличност: Изчерпан

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 3
  • Една доза 2 капсули
  • Разфасовка 120 софтгел капсули
  • Патентована смес 262.5 mg смес от CFA(Cetylated Fatty Acids) (от 350 mg Celadrin®) (говежда лой)

Описание

Какви са преимуществата на софтгел капсулите Celadrin?

  • Softgel форма съдържа по-висок дял на цетилатирани мастни киселини естери в сравнение с твърди таблетки форми на конкурентите;
  • Капсулите Softgel е форма на селадрин, използвана в клинични проучвания;
  • Предлага се в опаковки от 90 и 120 софтгела;
  • Понижава болките в ставите, породени от състояния на остеоартрит;
  • Стимулира се гъвкавостта и здравата функция на ставите.

Какво представлява добавката Целадрин?

Меките капсули на Уебър Натуралс, Celadrin са изцяло натурална матрица от естерни мастни киселинни въглероди (EFAC). Добавката Селадрин достига максимална ефективност за мобилност и здраве на ставите чрез управление на цялата гама от възпаления на болезнените стави, породени от заболявания като остеоартрит, тендонит, бурсит, мускулна и дълбоко тъканна болка до най - обикновен псориазис. 

Как действа Целадрина на марката Уебър Натуралс?

Това невероятно вещество е медицински и клинично доказано съединение за управление на болката, което може да се използва, защото е безопасно средство, без известни странични ефекти, но не на последно място бързо намалява възпалението и болката. Добавката Celadrin възстановява движението на ставите и може безопасно да се използва в комбинация с други естествени ставни здравни добавки.

Допълнителни характеристики

Добавката Celadrin на марката Webber Naturals се грижи за здравето на хрущялите и ставите в случай на възпаление и изпитване на болезненост. Капсулите представляват патентована смес от естерни мастни киселини, подпомагаща за редуцирането на възпаления и насърчаваща гъвкавостта и подвижността на ставите. Увеличава се мобилността и се защитава ставния хрущял от износвания. Добавката е напълно безопасна за прием, може да бъде комбинирана с други хранителни добавки за здравето на ставите.

Обобщение

Хранителната добавка Celadrin от Уебър Натуралс е във вид на мекгел капсули, съдържаща по-висок дял на цетилатирани мастни киселини естери в сравнение с таблетъчни модификации. Това е същата форма, използвана в клинични изпитвания и предлагаща безопасна и ефективна алтернатива на НСПВС и стероидни кремове.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 софтгел капсули 3 пъти дневно.