Cell Forté MAX³ - IP-6, инозитол, майтаке и котешки нокът Nature’s Way - 120 V-капсули

Cell Forté MAX³ - IP-6, инозитол, майтаке и котешки нокът Nature’s Way - 120 V-капсули

Формулата за имунна подкрепа Cell Forte® MAX3 съдържа уникална комбинация от съставки. Целевото й действие се състои в поддържане активността на естествените клетки в здрава имунна система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 98.96 лв. -10%
109.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 05812
Магически точки: 109
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 2
 • Една доза 2 капсули
 • IP-6 (инозитол хексафосфат) (от калциево-магнезиев фитат) 400 mg
 • Инозитол 110 mg
 • Разфасовка 120 V-капсули
 • Калций 65.5 mg
 • Магнезий 20 mg
 • Фосфор 96 mg
 • Котешки нокът 5 mg
 • Майтаке гъба 15 mg

Описание

Капсулата с тройна сила на Nature's Way Forté Max3 разполага с изключителна, клинично проучена комбинация от IP-6 и инозитол, майтаке и котешки нокът POA. Комбинацията от тези съставки е от съществено значение за подпомагане на здравословното развитие на клетките, защита на вашето имунно здраве и осигуряване на дълъг живот. Патентованата комбинация от IP-6 и инозитол драстично увеличава естествената клетъчна активност и подобрява нормалното клетъчно делене. Доказано е, че майтаке подпомага растежа на клетките и поддържа имунния отговор на тялото ви здрав и балансиран. Котешкият нокът е патентован и клинично проучен в полза на  имунната система и подобряване на защитния капацитет на критичните В и Т клетки. 

Синергичните сили на всяка мощна съставка в тази добавка осигуряват превъзходна подкрепа за най-важните клетки на имунната ви система, подобрявайки дълбоките имунни функции на организма. Полезното действие на IP-6 и инозитол се състои в поддържане естествената активност на клетките и общото състояние на имунната система. Екстрактът от гъби майтаке помага за поддържане на здравословен и балансиран имунен отговор, а котешкият нокът - подпомага вродената и адаптивна имунна система на организма.

Защо да се грижим за имунното си здраве? 

Вашата имунна система е естествена бойна машина. Тя ви предпазва от вредни, външни въздействия, но подобно на всички машини, тя понякога може да бъде претоварена и изтощена. Подходящите добавки могат да помогнат за нейното укрепване. 

Защо точно добавката Forté Max3? 

Само Forte® MAX3 съдържа уникален спектър от полезни фитонутриенти, получени от три полезни съставки: IP-6, инозитол, екстракт от гъби и екстракт от котешки нокът. Съставът подпомага имунната система и предлага качество, на което можете да се доверите.  

В Nature's Way® вярват, че само природата може да ни даде най-доброто. Компанията осигурява безкомпромисно качество и помага на всички да водим здравословен живот. Формулата за имунна поддръжка Cell Forte® MAX3 съдържа уникална комбинация от съставки. Целевото й действие се състои в поддържане активността на естествените клетки в здрава имунна система. 

Как да приемате Forté Max3?

Погрижете се за здравето на имунната сис система като приемате по 2 капсули от продукта, два пъти дневно преди хранене. Важно е те да бъдат приемани на празен стомах. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно на празен стомах!