Чага / Chaga 480 mg Nature’s Way - 30 Капсули

Чага / Chaga 480 mg Nature’s Way - 30 Капсули

Чага идва на помощ под формата на хранителна добавка от Nature’s Way. Ето какво трябва да знаете за тази уникална гъба и да приемате продукта, ако искате да се възползвате от найните полезни свойства.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 71.51 лв. -10%
79.45 лв.
Производител:
Код на продукта: 12337NW
Магически точки: 79
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Полифенол 48 mg
 • Разфасовка 30 капсули
 • Натрий 10 mg
 • Чага 480 mg

Описание

Чага. Може би чувате тази дума за пръв път, но тя е много известна в официалната и алтернативна медицина. Чага е другото наименование на гъба от черна бреза, която впечатлява със своя уникален състав и полезни свойства за човешкото здраве. 

За да може всеки да се възползва от нейното полезно действие, Чага идва на помощ под формата на хранителна добавка от Nature’s Way. Ето какво трябва да знаете за тази уникална гъба и да приемате продукта, ако искате да се възползвате от найните полезни свойства. 

Полезните свойства на Чага 

    Гъбата чага има уникален състав – той включва почти всички елементи на периодичната таблица. Това е и причината, попаднала в човешкото тяло, гъбата да е полезна при много и разнообразни състояния. 

Допринася за здравето на почти всяка система в тялото

    Редовната употреба на чага помага за регулиране на кръвното налягане, подобрява храносмилането, регулира кръвната захар, ускорява метаболитните процеси и премахва токсините от тялото. Гъбата значително повишава защитните сили на човек, забавя процеса на стареене, растежа на туморите и регулира дейността на нервната и сърдечно-съдовата система.

Защитава огранизма от вредни въздействия

В допълнение, гъбата чага има тонизиращ ефект, помага за активиране на защитните сили на организма. Има антимикробни и антисептични свойства. Включените в състава й вещества са истински естествени биогенни стимуланти. Киселините, които се съдържат в гъбата, помага тя да има действа терапевтично действие като успешно възстановява баланса на вещества в организма.

За кого е подходящ приема на Чага?

Ако се чудите дали тази хранителна добавка е подходяща за вас, приемайте чага, ако: 

 • Искате да се погрижите за нивата на кръвна захар в организма си;
 • Искате на намалите инфекциите в тялото си;
 • Искате да помогнете на тялото си да се възстановява по-бързо при наранявания;
 • Искате да подобрите здравето на кръвоносните съдове;
 • Искате да укрепите съдовите стени;
 • Искате да си осигурите здрава, дихателна система. 

Чага често се използва за профилактка при наличието на някои сериозни заболявания. Тя може да ви предпази, ако сте предразположени към бъбречни проблеми, кожни заболявания, цироза и лезии на млечните жлези.   

Чага е също така полезен продукт за тези, които искат да отслабнат. Приемът на гъбата може да подсили метаболизма, благодарение на съдържащите се в нея минерали и аминокиселини. По този начин, чага може да ви помогне да се отървете от няколко излишни килограма и в същото време да ви предпази от болести, свързани със затлъстяване. 

Как да приемате чага под формата на хранителна добавка? 

Ако искате да приемате чага, за да се погрижите за силна имунна система, приемайте по една капсула от продукта дневно, по време на хранене.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.