Charcoal Activated / Активен въглен 280 mg Nature’s Way -  100 Kапсули

Charcoal Activated / Активен въглен 280 mg Nature’s Way - 100 Kапсули

Приемът на активен въглен под формата на капсули, какъвто е Активният въглен на Nature’s way, има много и разнообразни ползи за човешкия организъм.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 25.88 лв. -10%
28.75 лв.
Производител:
Код на продукта: 45171NW
Магически точки: 28
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден 1
  • Една доза 2 капсули
  • Активен въглен 280 mg
  • Разфасовка 100 капсули

Описание

Знаете, че когато прекалите с храната или алкохола, можете облекчите чувството на тежест и болка като приемете активен въглен. Познат от десетилетия като средство за овладяване на натравяния, активтният въглен е чудесен помощник в грижата  за здравето.

Но той е полезен не само при прекаляване с храната или алкохола. Приемът на активен въглен под формата на капсули, какъвто е Активният въглен на Nature’s way, има много и разнообразни ползи за човешкия организъм. 

Защо активният въглен е толкова полезен? 

От самото си откриване, активният въглен е високо ценен и често използван в спешните отделения при случаи на натравяне с алкохол или свръхдоза. Причината за това е, че фината пудра има способността да се свързва с токсичните вещества в стомаха и червата. От друга страна,телата ни не могат да абсорбират активния въглен. Така, продуктът и свързалите се с него токсини се изхвърлят от тялото, което го пречиства от вредни вещества. 

За какво още е полезен активен въглен?

Грижи се за здравето на бъбреците 

Тъй като активният въглен има способността да извлича токсините, приемът му може да подпомогне работата на бъбреците като ги пречсти, намали възпалението и им помогне да се възстановят в случай, че са повредени и не функционират добре. 

Намалява подуването и газовете 

Ако страдате от подуване на стомаха и газове, знаете колко неприятна може да бъде тази ситуация. Приемът на активен въглен може да ви помогне да се справите с това като неутрализира газовете и ви оставя усещане за лекота. 

Грижи се за кожата 

Активният въглен доказано подобрява здравето на кожата като извлича от нея замърсяванията, натрупани с времето. От друга страна, приет под формата на хранителна добавка, продуктът може да елиминира възпалението по кожата, което от своя страна да намали появата на пъпки, зачервявания или обриви. 

Как да приемате активен въглен под формата на капсули? 

Ако искате да помогнете на тялото си да се справя по-лесно с токсините, приемате по 2 капсули от продукта 2-3 пъти дневно, 3-4 часа преди или след като сте се нахранили. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули след хранене. При нужда, вземете още 2 капсули след 2 часа.