Charcoal Powder/ Активен въглен от кокосов орех (пудра) Nature’s Way - 56 g

Charcoal Powder/ Активен въглен от кокосов орех (пудра) Nature’s Way - 56 g

Активният въглен под формата на пудра може да бъде срещнат навсякъде. Използваме го в пастите си за по-бели зъби, като ексфолиант за кожата и дори за по-чиста вода. Когато става въпрос за използването му за пречистване на организма, активният въглен под формата на пудра има много и разнообразни ползи.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.99 лв. -10%
49.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 12113NW
Магически точки: 52
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози на ден 1
 • Една доза ½ ч.л
 • Въглен (от черупки на кокосов орех) 800 mg
 • Разфасовка 56 g

Описание

Днес, телата ни са изложени на много и различни вредни вещества. Като започнем от мръсния въздух, който влияе на белите ни дробове, през храната, която не винаги е най-здравословна, всички тези неща могат да се окажат в организма под формата на токсини. 

Прекаленото натрупване на тези токсини може да доведе от своя страна до развитието на различни заболявания. Ако искате да се предпазите от всичко това и да се радвате на красив и здрав организъм, най-доброто, което можете да направите, е да елиминирате токсините преди да са се натрупали. 

Активният въглен под формата на пудра може да бъде срещнат навсякъде. Използваме го в пастите си за по-бели зъби, като ексфолиант за кожата и дори за по-чиста вода. 

Когато става въпрос за използването му за пречистване на организма, активният въглен под формата на пудра има много и разнообразни ползи. 

Какво е активен въглен? 

По начало, активният въглен идва под формата на пудра. След това се обработва и превръща в хранителна добавка или се добавя в козметични продукти. Тъй като е въглен, той се получава от изгарянето на различни продукти. Най-често срещаният вид е активният въглен направен от кокосови черупки. Обработката при много висока температура активира въглена и променя неговата структура.

Как действа активният въглен?

Когато се активира, въгленът има отрицателен заряд. Това му дава способността да улавя и извлича токсини, които по начало са с положителен заряд. След това, токсините се изхвърлят от тялото с изпражненията или урината. 

Защо да приемате активен въглен?

Активният въглен под формата на пудра е чудесен начин да подобрите състоянието на тялото си и здравето си. Можете да приемате активен въглен, ако:

 • Страдате от храносмилателни проблеми, от които искате да се отървете по естествен начин;
 • Често приемате алкохол и искате да изчистите организма си от неговото въздействие;
 • Предозирали сте с лекарства;
 • Искате да подобрите функцията на храносмилателната си система;
 • Искате да се погрижите за здравето на черния дроб и бъбреците си;
 • Искате да намалите нивата на „лош“ холестерол в организма си.
 • Искате да избелите зъбите си. 

Как да използвате активния въглен във вид на пудра?

Ако искате да приемате активен въглен под формата на пудра, приемайте по половин чаена лъжичка от продукта, 3-4 часа преди или след хранене, разтворена във вода или сок.

ВНИМАНИЕ: Активният въглен има пореста структура, която може да отслаби действието на някои лекарства. Ето защо, ако редовно приемате определени видове лекарства, добре е да се консултирате с лекуващия си лекар, преди да приемате продукта. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по ½ ч.л дневно, 3-4 часа преди или след хранене, разтворена във вода или сок.