Черен бъз екстракт / Black Elderberry 100 mg Natural Factors - 60 софтгел капсули

Черен бъз екстракт / Black Elderberry 100 mg Natural Factors - 60 софтгел капсули

Черен бъз екстракт на Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 100мг. Добавката Black Elderberry допринася за облекчаване на симптомите на грип и настинки, в това число възпаляване на горните дихателни пътища, възпалено гърло, кашлица и треска.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 19.89 лв. -10%
22.10 лв.
Производител:
Код на продукта: 4706NF
Магически точки: 22
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1-2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 софтгел капсули
  • Черен бъз 100 mg

Описание

Черен бъз екстракт на Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 100 мг.

Добавката Black Elderberry екстракт Стандартизиран 100 g съдържа патентован есенция от растението черен бъз (Sambucus Nigra). Екстрактът е стандартизиран до 14% Антоцианини, представляващи активни съединения в добавката Черен Бъз и са отговорни за благоприятното му въздействие върху имунното здраве.

Какъв е произхода на растението черен бъз?

Патентованата есенция от ElderCraft се извлича от плодовете на растения, специално отглеждани в Австрия. Получава се чрез рядък процес на извличане, при който не са използвани разтворители и по този начин се запазват напълно терапевтичните ефекти на антоцианинните съединения в състава на екстракта. 

Софтгел капсулите ElderCraft представляват източник на активна смес от натурални плодови полифенолни съединения с висока степен на абсорбиране. Черен бъз добавката има мощно  и бързо въздействие над имунната защита.

Какви ползи предоставя Blackberry Стандартизиран екстракт?

Стимулира имунната система и насърчава нормалната белодробна функция. Допринася с облекчаващата грижа на признаците на настинка и грип, както и кашлица, (ларингит и ринит), възпаление на горните дихателни пътища, възпалено гърло и треска.

Тя може да ускори процеса на възстановяване и да намали риска вирусната инфекция да стане бактериална.

Стимулира се отстраняването на натрупани отпадъчни продукти от тялото посредством бъбреците, кожата и лигавиците.

Какво представлява растението бъз?

Бъзът е традиционно средство, укрепващо имунната система и поддържащо състоянието на дихателните пътища. Растението Бъз е изключителен източник на много биоактивни съединения като флавоноли, сапонини, антоцианини, етерични масло, слуз, танини и други съставки с лечебни ефекти.

Какви са свойствата на биоактивни съединения на Черен Бъз?

Антоцианините са едни от най-ползотворните компоненти, влизащи в състава на черен бъз. Антоцианинните съединения са водоразтворими пигменти, които принадлежат към семейство на флавоноидите. В допълнение към проявяването на мощни антибактериални, противовъзпалителни и антивирусни свойства, антоцианините действат като антиоксиданти, неутрализирайки свободните радикали.

В билковата медицина компонентите антоцианини се използват и срещу метаболитни нарушения и затлъстявания, както и при състояния, касаещи здравословния вид на кръвоносните стени, високо кръвно налягане, диабетна ретинопатия и хронична венозна недостатъчност.

Обобщение

Добавката екстракт от Черен бъз на Натурал Факторс е първокласен екстракт за качество и е добита от плодовете на рядък австрийски сорт ElderCraft, наречен Хашберг. Haschberg е обект на множество клинични проучвания, доказващи полезните свойства на черен бъз над човешката имунна защита.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти на ден.