Черен дроб и жлъчка детокс формула / LG Cleanse Formula Natural Factors - 90 капсули

Черен дроб и жлъчка детокс формула / LG Cleanse Formula Natural Factors - 90 капсули

Черен дроб и жлъчка детокс формула на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката LG Cleanse Formula има силно прочистващо и противовъзпалително действие, защитава чернодробните клетки от увреждане, помага за намаляване на образуване на камъните в жлъчката и насърчава жлъчната секреция.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.32 лв. -10%
23.69 лв.
Производител:
Код на продукта: 4645NF
Магически точки: 23
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 45
  • Дози на ден 2-3
  • Една доза 2 капсули
  • Артишок 100 mg
  • Разфасовка 90 капсули
  • Бял Трън 100 mg
  • Глухарче 25 mg
  • Куркума 50 mg

Описание

Добавката Детокс формула за черен дроб и жлъчка на марката Натурал Факторс представлява уникална симбиоза от екстракта на четири изключителни растения за черния дроб, трън, артишок, глухарче и куркума! 

Какво трябва да знаем за Формула за прочистване на LG?

Основният орган, защитаващ тялото от токсини, е черният дроб. Докато се следва подходящ и правилен начин на живот, органа черен дроб изпълнява защитните си функции по перфектен начин. Но когато се включат вредни фактори като лош режим на хранене, честа употреба на алкохол, лекарства и др., черният дроб започва да се натоварва, да се уврежда и да се нарушава неговата функция.

Какви са преимуществата на добавката LG прочистваща формула?

Хранителната добавка Cleanse Formula има силно прочистващо и противовъзпалително действие. Поради антиоксидантното си действие, формулата за жлъчка и черен дроб спомага за предпазването на чернодробните клетки от увреждане. Помага за ограничаване на вероятността от образуване на жлъчни камъни. Прочистващата формула допринася за правилната функция на черен дроб и жлъчка. Осигурява се стабилна защита от токсините. Засилва се жлъчната секреция, която оптимизира процесите на храносмилане и преработка на храни. 

Какво е действието на LG Cleanse детокс?

Хранителната добавка LG Жлъчка детокс оптимизира перисталтиката и има леко слабително действие, което подтиква прочистването на храносмилателния тракт. Също така и спомага за ограничаване на повишените стойности на лошия холестерол.

Добавката с LG детокс формула подпомага черния дроб да направи оптимален филтър на токсините, също така има благоприятни свойства върху вида на кожата, особено в случаи на акне, дерматит и други.

Какво е съдържанието на формулата с черен дроб и жлъчен детокс?

Добавката LG Cleanse формула включва прецизно подбрани екстракти от растенията артишок, куркума, трън и глухарче, осигуряващи перфектна подкрепа срещу отрови, алкохол и замърсители.

Билковият трън противодейства на вредното въздействие на различните видове токсини, предпазва вашия черен дроб от увреждания и стимулира регенерацията на неговата тъкан. 

Артишокът, заедно с трън, предпазват черния дроб от токсини и в същото време стимулира производството на жлъчката.

Глухарчето и куркумата са известни от векове с техните ползвотворни влияния над функцията на черния дроб и храносмилателните процеси. 

Обобщение

Добавката LG Cleanse Formula на марката Натурал Факторс има силно прочистващо и противовъзпалително действие, защитава чернодробните клетки от увреждане, помага за намаляване на образуване на камъните в жлъчката и насърчава жлъчната секреция.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули по 2-3 пъти на ден.