Череша супер концентрат / CherryRich™ Cherry Concentrate 36:1 500 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Череша супер концентрат / CherryRich™ Cherry Concentrate 36:1 500 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Череша супер концентрат на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 500мг. Добавката CherryRich™ Cherry Concentrate има мощно антиоксидантно действие и осигурява на тялото изобилие от флавоноиди, антоцианини и аналгетични вещества, които действат успешно срещу процеси на възпаление и скованост.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 38.70 лв. -10%
43.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 4525NF
Магически точки: 37
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 2-3
  • Една доза 1 капсула
  • Сладка череша 500 mg
  • Разфасовка 90 софтгел капсули
  • Витамин C 100 mg

Описание

Череша супер концентрат на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 500мг. Добавката Черешов супер концентрат е натурален продукт срещу подагра и е предназначен в случаи на отделяне на големи количества от пикочна киселина.

Какви са причините, при които е подходящо да се приема добавката Череша супер концентрат?

Дискомфорт и възпаление на ставите, зачервяване и силна болка представляват основни причинители на превишено възпроизводство на пикочна киселина и отлагане на кристали около ставите. 

Понижаването на пикочна киселина, ограничава вероятността от негативни атаки, при които болката в засегнатите стави трудно се понася. Необходимо е да се ограничим до прием на храни, със съдържание на пурини, задължително трябва да се премахне приемът на алкохол, както и да се внимава с определени лекарства, като например – диуретици, чийто прием е абсолютно противопоказен в такива състояния. 

Какво представлява черешовият супер концентрат?

Черешовият супер концентрат има мощен антиоксидантен ефект и осигурява на организма изобилие от антоцианини, флавоноиди и аналгетични съставки, които успешно действат против възпаление и скованост.

Какви са свойствата на добавката череша супер концентрат?

Меките капсули от Черешовия концентрат помагат за експулсиране на пикочната киселина от тялото и спомага за намаляване на пристъпите на силна болка. Болката се успокоява и се балансират Ph нивата в тялото, от които  зависи оптималното състояние на ставите.

Черешовият супер концентрат помага за потискане на ензимите, отговорни за образуването на възпалителни съединения, т.нар. простагландини.

Витамин С, антоцианините и каротеноидите в Cherry Super Concentrate стабилизират химическата структура на вредните свободни кислородни радикали и предпазват клетките на организма от окислителното им увреждане.

Какво е приложението на концентрата от череши?

Cherry Super Концентрат осигурява широка гама от антиоксиданти и фитонутриенти, насърчаващи доброто здраве и забавящи процесите на стареене.

Продуктът е изключителен източник на антоцианини. Това са флавоноидите, отговорни за тъмночервения цвят на черешите, които също така са познати със своите противовъзпалителни, антиоксидантни влияния. Доказано е, че антоцианинните флавоноиди се противопоставят на процесите на хронични възпаления в организма, което излага организма на сериозни рискове за здравето. Следователно, екстрактите от черешя се прилагат срещу високите концентрации на пикочна киселина и отлагането на кристалите му около ставите.

Какво е съдържанието на добавката Cherry Super Concentrate?

Добавката Cherry Super Concentrate съдържа полифеноли, флавоноиди, Витамин С, бета-каротин, калий, пектин, и бор – много важен хранителен елемент за здравето на костите.

Черешовият супер концентрат е извор на силно концентрирани (36: 1) екстракти от череши, богати на фитонутриенти и антиоксиданти, добити от черешовите плодове. 

Добавката Черешов супер концентрат на Натурал Факторс има изцяло естествен състав, без наличие на ГМО, без консерванти и добавена захар. Осигурява пълната гама от антиоксиданти, извлечени от пресни череши!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула, 2-3 пъти на ден с храна.