Черна боровинка и Бъз / Bilberry Nature’s Way - 60 Капсули

Черна боровинка и Бъз / Bilberry Nature’s Way - 60 Капсули

Ако искате да се погрижите за зрението и здравето на очите и зрението си по естествен начин, направете го с помощта на Черна боровинка и Бъз от Nature’s Way.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 53.73 лв. -10%
59.70 лв.
Производител:
Код на продукта: 60510NW
Магически точки: 70
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 3
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Боровинка 80 mg
  • Черен бъз 125 mg

Описание

Когато става въпрос за здраве, всички имаме нужда от малко помощ. Независимо дали прекарвате дните си на крак и сте изложени на допълнително стрес, или пък смяната на сезоните ни се отразява под формата на отслабен имунитет и умора, телата ни имат нужда от постоянна грижа и защита от вредното въздействие на околната среда. В този случай Bilberry е тук, за да помогне.

Bilberry е продукт, който комбинира в себе си полезното действие на  екстракти от боровинка и черен бъз. Комбинацията от тези два елемента има мощни противовъзпалителни свойства и се грижи за здравето на целия организъм, най-вече на очите. Ето какво трябва да знаете за продукта и как да го приемате.  

Защо  боровинките са толкова полезни?

Лечебните свойства на боровинките са познати от векове. В състава си, те съдържат съединения, които имат стягащо, противовъзпалително и антисептично действие. Освен това, боровинките съдържат голямо количество антиоксиданти, които предпазват организма от вредните въздействия на околната среда и намаляват възпалението. Когато става въпрос за здравето на очите, боровинките могат много да помогнат. Те се грижат за доброто вътреочно налягане, елиминират умората, която се натрупва, ако седите пред компютър по цял ден, и ви помагат да виждате по-ясно. 

Редовният прием на боровинки укрепва кръвоносните съдове, както в очите, така и в цялото тяло. Те предпазват очите от сухота, а в комбинация с лутеин и черен бъз могат да имат позитивен ефект при синдром на сухото око и главоболия, причинени от натоварване на очите. 

Полезните свойства на черния бъз 

Черният бъз е растение с много сложен химичен състав. В себе си той съдържа много и разнообразни вещества, които се грижат за здравето на целия организъм. Черният бъз има редица лечебни сили и действието му, в комбинация с това на боровинката се усилва значително. Той има силата да намалява възпалението, подобрява здравето на очите и се грижи за доброто зрение. 

За кого е подходящ Bilberry?

Можете да приемате Bilberry от Nature’s way, ако: 

  • Прекарвате дните си пред компютър;
  • Чувствате очите си уморени и сухи;
  • Имате заболяване на очите и нарушено зрение;

Как да приемате Черна боровинка и Бъз от Nature’s Way?

Ако искате да се погрижите за зрението и здравето на очите и зрението си по естествен начин, направете го с помощта на Черна боровинка и Бъз от Nature’s Way. Приемайте по 1 капсула от продукта 3 пъти дневно по време на хранене. Ако искате по-интензивна грижа, може да приемате по 2 капсули. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

За интензивна употреба: По 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.