Cherry Fruit/ Череша (плод) 500 mg Nature’s Way - 90 Kапсули

Cherry Fruit/ Череша (плод) 500 mg Nature’s Way - 90 Kапсули

Всички обичат черешите, но за съжаление те не са целогодишен плод и можем да се наслаждаваме на полезните им свойства само за определен период от време. За щастие, обаче, можем да се наслаждаваме на полезните им свойства за по-дълго, с помощта на продукта Череша (плод) от Nature’s Way.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 40.49 лв. -10%
44.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 08549NW
Магически точки: 32
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 45
  • Дози на ден 3
  • Една доза 2 капсули
  • Сладка череша 500 mg
  • Разфасовка 90 капсули

Описание

Когато става въпрос за плодове, черешите често са любими на мнозина. Малки, вкусни, лесни за похапване и както се оказва, пълни с полезни вещества. 

Всички обичат черешите, но за съжаление те не са целогодишен плод и можем да се наслаждаваме на полезните им свойства само за определен период от време. 

За щастие, обаче, можем да се наслаждаваме на полезните им свойства за по-дълго, с помощта на продукта Череша (плод) от Nature’s Way. 

Защо черешите са толкова полезни?

Пълни с хранителни вещества 

Черешите са известни най-вече с това, че съдържат обилно количество фибри, витамин С и калий. Витаминът се грижи да имаме здрава имунна система и красива кожа, а калият е важен за нормално кръвно налягане и здрави мускули. 

Фибрите в черешите помага на храносмилателната система да бъде здрава и се грижат за чревните бактерии. 

В допълнение, малките плодчета са пълни с витамини от група В, манган, магнезий и витамин К. 

Мощен антиоксидант

Растителните вещества в черешите и множеството витамини и минерали ги правят мощен антиоксидант, който има силата да ви предпази от вредното въздействие на околната среда. По този начин, черешите могат да ви предпазят от хронични заболявания, да предпазят клетките от увреждане и да намаляват възпалението в тялото. 

Подпомагат здравето на сърцето

Благодарение на своите антиоксидантни свойства и множеството хранителни вещества, които съдържат, черешите са страхотен начин да се погрижите за здравето на сърцето си. Само една чаша череши ви осигурява 10% от препоръчания дневен прием на калий, важен минерал, който се грижи за доброто функциониране на сърдечно-съдовата система. 

Предпазват от артрит и подагра 

Благодарение на противовъзпалителните си свойства, черешите имат силата да облекчат симптомите на артрит и подагра. Подаграта е форма на артит, при която натрупване на пикочна киселина може да причини възпаление и болки в ставите. Черешите намаляват възпалението и облекчават симптомите. 

Помагат ви да спите по-лесно

Яденето на череши или пиенето на сок от череша може да подобри качеството на съня ви. Освен всички останали полезни вещества, черешите съдържат мелатонин, който ви помага да регулирате цикъла на съня и да спите по-дълбоко и пълноценно. 

Как да приемате Череша (плод) от Nature’s Way?

Ако искате да се възползвате от полезните свойства на черешите по всяко време на годината, можете да го направите с продукта на Nature’s Way. Една капсула от него съдържа 500мг екстрак от плод на сладка череша, достатъчен да ви донесе всички полезни свойства на червения плод. 

Приемайте по 2 капсули, 3 пъти дневно. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули  3 пъти дневно.