Червен женшен / Korean Red Ginseng Root 400mg SWANSON - 90 Капсули

Червен женшен / Korean Red Ginseng Root 400mg SWANSON - 90 Капсули

Червеният женшен на Суонсън представлява хранителна добавка във вид на капсули от 400 мг. Коренът на Корейския Женшен се грижи за преборването на стреса, насърчава издръжливостта и енергизира тялото, без включени стимуланти.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 31.41 лв. -10%
34.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 087614111360
Магически точки: 34
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 2-3
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90
  • Червен женшен 400 mg

Описание

Червен женшен на марката Суонсън се предлага в удобна опаковка от 90 бр. капсули. Korean Red Ginseng се прилага в традиционни аюрведически и китайски медицини от векове. Капсулите Full-Spectrum съдържат 400 мг. мощно коренище от корейски Panax женшен.

Произход на женшена

Женшенът произхожда от високопланинските райони на север от Корейския полуостров и североизточната част на Китай, Manjoria, но може да се срещне в природа на някои диви места. Билката Ginseng е високо уважаван в някои райони на Източна Азия, тъй като се счита за ценен дар. Корейският червен женшен е със съдържание на натурални съставки, нормализиращи общото състояние на организма, укрепващи физическата издръжливост и психическа устойчивост.

Предимства на Червения женшен:

  • Помага за борбата с ефектите от стреса;
  • Подобрява издръжливостта;
  • Енергизиране без стимуланти.

Насладете се на естествената балансирана сила на Swanson корейски женшен корен! 

Корейският корен червен женшен е доказана адаптогенна билка, която спомага на нервната система да регулира и нормализира процесите, преминаващи в тялото на човек. Чудотворните качества на коренът от женшен помага да се освободите от непрекъснатия стрес и да достигнете по-близо до желания баланс.

Използването на Пълен спектър Korean Red Ginseng корен допринася за поддържането на правилното физическо и психическо състояние.

С употребата на червеният Корейски женшен, вие може да се енергизирате, без наличието на стимуланти, с естествено балансирана сила на Суонсън женшен. Корените женшен са доказан адаптоген, поддържащ нервната система в задачата си да регулира и нормализира действията в тялото. Всеки трябва да може да се справи с непрестанния стрес в ежедневието си, по време на работа, забързаното движение навън, възникнали ангажименти, грижи за децата и прочие. Червеният женшен насърчава освобождаването на азотен оксид и по този начин разширява кръвоносните съдове.

Корейският женшен се счита за най - енергизиращият вид женшен. Тонизиращата билка уравновесява реагирането в стресови ситуации, регулира възпроизводството и отделянето на секрецията на хормони от надбъбречните жлези. Червеният женшен възбужда надбъбречните жлези, което е изключително необходимо за хора, подложени на перманентен стрес. Корените на червения женшен подпомагат дейността на централната нервна система. 

Обобщение

Коренът от женшен се прилага при профилактика на онкологични заболявания, облекчава метаболитните заболявания, насърчава сексуалното желание, регулира нивата на захарта и холестерола в кръвта, както и засилва репродуктивните функции. Суонсън корените от червен женшен имат общо тонизиращо действие срещу умората и отпадналостта. Билката е особено полезна за спортисти и хипер активни хора.


Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 2-3 пъти дневно.