Червена боровинка - CranRich® / Cranberry Concentrate 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Червена боровинка - CranRich® / Cranberry Concentrate 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Червена боровинка на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. Добавката CranRich Cranberry Concentrate има силен бактерициден ефект, насърчава отделянето на пикочна киселина и намалява риска от натрупване на камъни в бъбреците.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.31 лв. -10%
24.79 лв.
Производител:
Код на продукта: 4512NF
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1-2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Червена боровинка 500 mg

Описание

Добавката Червена боровинка на марката Натурал Факторс представлява естествена грижа на организма от инфекциите на пикочните канали. 

Кога се използва добавката Червена боровинка?

Добавката Cranberry се прилага при повишена вероятност от инфектиране на пикочните канали. При често уриниране, придружено от дискомфорт и парене, мътна урина, недостатъчност на отделената урина, както и усещане за напрежение и болки в областта на пикочния мехур. Наличието на такива симптоми изисква адекватни мерки, тъй като Вашето състояние може да стане хронично и бъбреците Ви да бъдат изложени на риск.

Какви са ползите на CranRich Червена боровинка?

Кранрих – добавката Червена боровинка отговаря за правилното действие на пикочно-половите пътища. Концентрираната червена боровинка благоприятства за състоянието на пикочните канали и пикочния мехур, и има диуретичен ефект. Помага за изтласкване на бактериите чрез урината. Има мощен антимикробно и противовъзпалително действие.

Добавката CranRich Cranberry насърчава изхвърлянето на пикочна киселина чрез урината, поради което се намалява рискът от натрупване на пикочни кристали в ставите. По този начин вероятността от натрупване на камъни в бъбреците се намалява.

Концентратът Кранбери има мощен антиоксидантен ефект и спомага за предпазване на тялото от вредните влияния на свободните кислородни радикали.

Натуралната Кранрич червена боровинка подсигурява силно концентрирано, биоактивно вещество, богато на плодове от червени боровинки. Обилното наличие на проантоцианидинни съединения намалява шансовете от прикрепване на патогенни бактерии върху стените на пикочните пътища.

Допълнителни характеристики на червена боровинка

Благодарение на огромната си антиоксидантна активност Кранрих има много благоприятно въздействие върху големите стойности на "лошия" холестерол (LDL), както и повишена вероятност от събиране на отпадъчни плаки по стените на кръвоносната система.

Какво представлява растението Cranberry?

Плодовете от растението червена боровинка са известни в билковата и традиционната медицина, като материал, съдържащ ценни за човешкото здраве хранителни вещества. Добавката Cranberry дължи ефектите си на огромните количества от трите класа флавоноиди: флавоноли, антоцианини и флаван-3-ол. Благодарение на тях се дължи специалната активност на CranRich концентрата, ограничавайки от инфекции, както и от високия антиоксидантен потенциал, предпазващи организма от вредното влияние на свободните кислородни радикали. 

Обобщение

CranRich® Cranberry на Натурал Факторс е хранителна добавка, съдържаща голямо количество червена боровинка флавоноиди с мултидирекционни про-здравни функции. Основното приложение на добавката е да се грижи за здравето на пикочните пътища и да противодейства на техните инфекции. Благодарение на високия си антиоксидантен потенциал CranRich Concentrate може да бъде ефективен и в борбата с оксидативния стрес, както и за развитието на много съвременни заболявания.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1-2 капсули на ден.