Червена боровинка / CranRx® Bioactive Cranberry 500 mg Nature’s Way - 30 Kапсули

Червена боровинка / CranRx® Bioactive Cranberry 500 mg Nature’s Way - 30 Kапсули

Само една капсула от CranRx® червена боровинка на ден клинично доказано облекчава симптомите при проблеми с уринарния тракт и ви възвръща удобството!

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 34.79 лв. -10%
38.65 лв.
Производител:
Код на продукта: 15289
Магически точки: 38
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 30 капсули
  • CranRx ®Биоактивна червена боровинка 500 mg

Описание

Само човек, който не се е сблъсквал с инфекция на пикочните пътища, не знае за чудотворното действие на червената боровинка. Широко разпространени, особено сред дамите, уроинфекциите причиняват дискомфорт, позиви за често уриниране, парене и болки, но само една капсула от CranRx® червена боровинка на ден клинично доказано облекчава симптомите при проблеми с уринарния тракт и ви възвръща удобството!

Главен причинител на цистита и други уроинфекции е бактерията ешерихия коли, която обитава чревната микрофлора. В голяма част от случаите на цистит/инфекции на пикочните пътища и при почти всички случаи на остър пиелонефрит са причинени от тази бактерия. Агресивното антибиотично лечение унищожава нормалната флора и прави бактериите по-резистентни. В резултат на това инфекциите стават хронични и могат да причинят тежки възпаления и дори увреждания.

CranRx® Червена боровинка съдържа съставки, известни като проантоцианидини, които пречат на бактерията да „се залепи“ към стените на уринарния тракт. Така тя може да бъде изхвърлена с урината и не може да причини инфекция. Признат за един от най-ефикасните продукти на пазара, CranRx® Червена боровинка е вашият естествен избор.

Състав, ползи и приложение на червена боровинка CranRx

CranRx® е уникален продукт, получен от 100% плодове. Компанията селектира сока, месестата част, люспата и семената на червената боровинка, за да получи изключително силен и ефективен екстракт. Други продукти на пазара използват отделни части на плода, а това намалява неговата ефективност.

Плодовият концентрат в CranRx® е добит от специален вид боровинка, богата на проантоцианиди А. Те се срещат рядко в други растения, а в същото имат изключително силни лечебни способности. В състава на CranRx® има до 3 пъти повече от тези „природни лечители“ в сравнение с други марки.

Само 1 капсула е източник на 500мг стандартизиран екстракт, получен от 25000мг пресни боровинки. Дневната доза е 1000мг.

Как да използваме CranRx?

Препоръчителната доза е 1 капсула дневно с 250мл вода. При нужда може да се наложи и интензивен прием, който включва 1 капсула, приемана 2 пъти дневно с 250мл вода.

Не използвайте CranRx като заместител на здравословното хранене. Вместо това се фокусирайте върху диета с богато съдържание на плодове и зеленчуци. При бременност и кърмене, продуктът се приема само след консултация със специалист. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула дневно с 250ml вода. За интензивна употреба по 1 капсула 2 пъти дневно с 250ml вода.