Чесън без мирис / Odorless Garlic 500mg HAYA LABS - 120 Меки капсули

Чесън без мирис / Odorless Garlic 500mg HAYA LABS - 120 Меки капсули

Всички полезни свойства на чесънът, събрани в една хранителна добавка с контролиран аромат. Нормализира холестеролът и кръвното налягане, защитава сърцето и черния дроб, спомага за антиоксидацията и детоксикацията на тялото.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 17.10 лв. -10%
19.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 835146829136
Магически точки: 19
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 120
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1
  • Разфасовка 120 меки капсули
  • Чесън 500 mg

Описание

Хранителна добавка с чесън, но без неприятни миризми

Odorless Garlic 500 mg 120 меки капсули е хранителна добавка на Haya Labs, чиято основна съставка е екстрактът, извлечен от чесън. Тя съдържа всички негови полезни вещества и свойства, които векове наред са били използвани от човечеството за подобряване на общото здраве. В същото време обаче тези дражета са с контролиран аромат, като се избягва острата чеснова миризма. 

Кои са основните ползи на Чесъна за здравето?

  • Предпазва сърцето от различни сърдечно-съдови заболявания.
  • Нормализира холестеролът, като намалява лошият такъв.
  • Стимулира детоксикацията и антиоксидацията на тялото, особено от тежки метали.
  • Подобрява чернодробната функция и защитава черния дроб.
  • Помага при високо кръвно налягане.

Използването на чесънът като лекарствено средство датира още от 15 век преди новата ера. Той е намирал приложение в редица култури в Древен Египет Гърция, Индия, Персия и други. Той се явява много полезно растение, което притежава над 100 съединения с полезен характер за човешкия организъм, всички от които съдържат сяра.

Активните съставки в чесънът са Алиин и Алицин, като те показват много добри антиоксидантни и анти-заразни качества. Приемът им стимулира защитните функции на тялото и спомага за по-пълноценно предпазване от различни вируси, бактерии и гъбички. Те подпомагат организма в борбата с различни токсини и тежки метали, като активират процесите по тяхното изхвърляне. 

Здравословните свойства на чесънът се отразяват благоприятно най-вече върху здравето на черния дроб и на сърцето. Благодарение на това се повишава защитата на сърцето от атеросклероза, удар, болест на сърцето и други сърдечносъдови заболявания.

Дори и да не харесвате миризмата на чесън, то не е проблем да приемате Odorless Garlic 500 mg 120 меки капсули с контролиран аромат. Тази добавка ще ви предложи всички полезни свойства на това растение, без да се притеснявате от неговата миризма.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 дози дневно.

-33%