Чесън + Рейши / GarlicRich® Super Strength Garlic+Reishi Natural Factors - 120 капсули

Чесън + Рейши / GarlicRich® Super Strength Garlic+Reishi Natural Factors - 120 капсули

Чесън плюс Рейши на канадската марка Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката GarlicRich® Super мощен Чесън + Рейши гъби съдържа изключително ефективна формула за укрепване на имунитета и поддържането на функцията на сърдечно – съдовата структура.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 27.62 лв. -10%
30.69 лв.
Производител:
Код на продукта: 2334NF
Магически точки: 30
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1
 • Една доза 2 капсули
 • Разфасовка 120 капсули
 • Алицин, алин, гама-глутамилцистеин 4800 µg
 • Гъба рейши 25 mg
 • Чесън 300 mg

Описание

Чесън + Рейши Супер Сила на Натурал Факторс представлява изцяло естествена, високо ефективна формула за поддържане на имунната система и подкрепа на здравето на сърдечната дейност.

Какво съдържа добавката Супер Сила Чесън + Рейши?

Капсулите концентриран екстракт от чесън, патентовани като GarlicRich, са получени чрез прецизна обработка на главите от чесън. За тази цел компанията Натурал Факторс използва специалната технология EnviroSimplex за екстракция при ниска температура, опазваща целокупността на всички активни биологични съединения, състоящи се в структурата на растението чесън. ЧесънРич® има мощни имуностимулиращи и кардиопротективни въздействия.

Какво трябва да знаем за чесъна?

Чесън (Allium sativum) е едно от най-разпространените растения, което е използвано както в готварството, така и в медицината. Скилидките чесън комбинират редица натурални съединения, чиято структура включва елемента сяра. Най-важният компонент е Алиин, който се трансформира в Алицин, в резултат на активното действие на ензима Алииназа. Алицинът претърпява по-нататъшна трансформация, която води до създаването на: Диалил сулфид, Диалил дисулфид, Дитиин и Аджоен. Тези съединения се характеризират с голяма активно действие, имат противовъзпалителен и антимикробен ефект, както и носят изключителни ползи за правилната функция на кръвоносната система и сърцето.

Какъв е произхода на Рейши гъби?

Гъбите Рейши (Ганодерма Здравец), наричани още "гъбите на безсмъртието", изобилстват от биологично активни полизахариди, тритерпени и пептиди. Рейши гъбата може да окаже положително въздействие върху имунната защита и да допринесе за подобряването на имунологичните параметри. Освен това, гъбата на безсмъртието се приписва с противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Специалистите по традиционна китайска медицина твърдят, че тези гъби облекчават психофизическата умора и насърчават жизнеността.

Какви са свойствата на био добавката от гъба Рейши и чесън?

 • укрепва имунната система и подкрепа на организма от влиянието на бактерии и вируси;
 • облекчава симптомите на възпаление на горните дихателни пътища;
 • поддържа здравословни стойности на налягането в кръвта;
 • понижава стойностите на холестерол.

Като допълнителни преимущества на капсулите от Чесън и Рейши гъби са нормалната функция на черния дроб и способността му да неутрализира токсините и отпадъчни продукти от метаболизма. Същевременно с това нараства енергията и преодоляването на стреса, причинени вследствие на физическа и умствена преумора.

Какво е предназначението на гъби Рейши + Чесън?

Комбинацията от екстракти от гъби Рейши и Чесън има силен антивирусен ефект и може да бъде включена в задължителната терапия за папиломавирус, хепатит В, генитален херпес.

Висококачествения био екстракт от гъба Рейши поддържа имунния отговор (имуномодулиращ ефект), увеличава енергията и подпомага тялото да се адаптира към стреса и да подкрепи сърдечната функция.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули на ден по време на хранене.