CLA Forte - Липотропен Фет Бърнър Allnutrition - 90 Капсули

CLA Forte - Липотропен Фет Бърнър Allnutrition - 90 Капсули

CLA е линолова киселина, която е подходяща за активни спортисти любители и професионалисти. Помага за по-ефективно отслабване, като едновременно защитава от катаболитни процеси, както и мускулите, сърцето, имунната и нервната система.

21.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 7168
Магически точки: 21
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • CLA Свързана линолова киселина 1000 mg
 • Разфасовка 90 капсули
 • Една доза 1 капсула
 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1

Описание

Какво представлява добавката с CLA от AllNutrition?

CLA Forte е хранителна добавка в 90 капсули на All Nutrition, която е предназначена за активно спортуващи, които желаят да се отърват от излишните и нежелани подкожни мазнини. Тази добавка действа в 4 основни направления:

 • Подкрепя здравословните нива на холестерол.
 • Осигурява подкрепа и по-добра функция на метаболизма.
 • Намалява нивото и обемът на телесните мазнини.
 • Увеличава енергия, като за целта използва наличните мазнини.

Самата добавка е създадена на базата на Конюгирана линолова киселина, която по естествен път насърчава човешкото тяло да "изгори" излишните натрупани мазнини в него. За целта тя спомага за тяхното преобразуване в енергия, която обикновено е необходима на всеки един активно практикуващ спорт. Повечето налична енергия повишава резултатите и тонуса по време на самите тренировки. Това води до по-ефективно провеждане на упражненията, по-добър стимул и по-задоволителни резултати.

Как действа приемът на CLA?

По време на високоинтензивни тренировки, тялото се натоварва допълнително. На най-голямо натоварване се подлагат мускулите и в голяма степен сърдечният мускул. CLA подобрява защитата на сърцето в такива моменти, като подкрепя сърдечно-съдовата дейност при по-тежко физическо натоварване.

В същото време предпазва и мускулните тъкани, като ги защитава от активиране на катаболитни процеси, които водят до техния разпад. Този разпад е нежелан и нездравословен за всеки, тъй като това означава, че на тялото не се предоставят достатъчно хранителни вещества и то започва да си ги набавя от вече наличните такива - мускулните тъкани.

Защо още да приемате CLA?

 • Предпазва кожата и косата от нездравословни последици, настъпили след високоинтензивно физическо натоварване. 
 • CLA подкрепя имунната и нервната система, като повишава защитните сили срещу имунен спад, депресии и стрес, които могат да възникнат в следствие на умора.
 • Помага за по-добрият метаболизъм на приетите хранителни вещества, както и за по-пълноценното усвояване на необходимите на тялото за пълноценното му функциониране елементи.
 • В същото време насърчава растежът и развитието на чистата мускулна маса, докато се бори с намаляването на общото тегло и премахването на мазнините.

Хранителните добавки със съдържание на CLA са препоръчителни за всички спортисти, които преследват постигането на изчистено и оформено тяло. В същото време CLA помага да се избегнат негативните последици и йо-йо ефекта.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула три пъти дневно с храна.

-11%

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: