CLA + L-Carnitine + Green Tea Липотропен Фет Бърнър Allnutrition - 120 Капсули

CLA + L-Carnitine + Green Tea Липотропен Фет Бърнър Allnutrition - 120 Капсули

Чудесна комбинация от съставки на страхотен Фет Бърнър - CLA, L-Карнитин и Зелен чай. Помага за по-ефективното използване на мазнините като енергия, за освобождаването от излишните килограми, натрупването на мускулна маса. Защитава от оксидативен стрес.

41.49 лв.
Производител:
Код на продукта: 7167
Магически точки: 41
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Л-карнитин 200 mg
 • CLA Свързана линолова киселина 300 mg
 • Полифенол 100 mg
 • Разфасовка 120 капсули
 • Една доза 1 капсула
 • Дози в опаковка 120
 • Дози на ден 1
 • Зелен чай 200 mg

Описание

Страхотна формула на Фет Бърнър от AllNutrition

Тази фитнес добавка на All Nutrition 120 капсули е създадена по специална формула, която съдържа:

 • CLA - Конюгирана линолова киселина;
 • L-Carnitine - аминокиселина Л-Карнитин;
 • Green tea - екстракт от билката Зелен чай.

Тази страхотна комбинация е създадена специално, за да отговори на нуждите на човешкия организъм, който е подложен на тренировки, физическо натоварване и редовно практикуване на различни видове спорт. Самите съставки са подбрани така, че да постигнат максимален синергичен ефект и да предложат пълноценен и ефективен резултат в борбата с излишните килограми и нежеланите мазнини. Целта на всеки активен спортист е насочена към:

 • изчистване на мазнините от мускулите;
 • оформяне и растеж на мускулната маса;
 • освобождаване от излишните килограми.

CLA + L-Carnitine + Green tea - 120 капсули е продукт, който ще ви подкрепи в постигането на тези цели и не само! Добавката на AllNutrition е страхотен Фет Бърнър, който ще ви помогне да стопите излишните килограми, без да се притеснявате от странични ефекти и без да се страхувате от йо-йо ефекта.

Как действат съставките в тази фитнес добавка?

Конюгирана линолова киселина

CLA е всъщност мастна киселина, която може да се счита за напълно задължителна при провеждането на физически натоварвания. Тя се характеризира с това, че помага за постигането и оформянето на по-чиста мускулна маса, като действа в посока за справяне с излишните подкожни мазнини. Всъщност обаче задължителното действие на тази мастна киселина е насочено към това, че тя активира освобождаването на тялото от свободните радикали, които се натрупват по време на тежки физически натоварвания. По този начин тя повишава защитата на тъканите, мускулите и костите, като помага за тяхното по-добро възстановяване и ги предпазва от негативни ефекти.

Аминокиселина Л-Карнитин

L-Карнитинът е широко известна в спортните среди аминокиселина, която притежава наистина изключителни и завидни свойства срещу мазнините. Самата аминокиселина помага за по-ефективното използване на подкожните мазнините и мастните депа като източник на енергия. Енергия, от която спортистите имат нужда по време на тренировка. По този начин се стимулира по-здравословният начин за изгаряне на нежеланите мазнини, защото те се трансформират в енергия. Тази енергия помага изграждането на чистата мускулна маса.

Екстракт от билката Зелен чай

Зеленият чай е не напразно добавен към тази фитнес добавка. Той е билково растение, познато със своите невероятни антиоксидантни, пречистващи и отслабващи свойства. Той подобрява метаболизма, противодейства на мазнините и в същото време защитава тялото от оксидативен стрес.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 1 до 3 капсули дневно с чаша вода. За предпочитане сутрин или 30 минути преди тренировка.

-33%