Cold-A-Tak® Oregano Oil Extra Strength / Масло от риган 80% карвакрол 180 mg Webber Naturals - 30 софтгел капсули

Cold-A-Tak® Oregano Oil Extra Strength / Масло от риган 80% карвакрол 180 mg Webber Naturals - 30 софтгел капсули

Маслото от Риган Cold-A-Tak Екстра сила представлява мощна панацея, която ефективно предотвратява появата на инфекции, включително стомашни и респираторни заболявания. Добавката се използва като антимикробно средство, инхибиращо бактериите, дрождите, гъбичките и паразитите. Софтгел капсулите Колд а так е добито от органичен, диворастящ риган, на базата на органичен зехтин.

22.20 лв.
Производител:
Код на продукта: 3791WN
Магически точки: 22
Наличност: Изчерпан

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 софтгел капсула
 • Разфасовка 30 софтгел капсули
 • Витамин E 1 mg
 • Риган 180 mg

Описание

Какво представлява маслото от Риган?

Маслото от Риган е висококачествено масло, което е стандартизирано до високи стойности на съединението Карвакрол, предоставя голям спектър от биологични свойства като: противовирусни, антиоксидантни, противогъбични, противовъзпалителни и антимикробни. Cold-A-Tak маслото е естествено решение за смекчаване на симптомите при вирусни, бактериални и гъбични инфекции, както и преодолявяване на стомашно-чревни състояния.

В кои случаи се препоръчва приемането на масло от риган?

 • При отслабена имунна система и зачестени боледувания през зимния период от годината;
 • В случай на инфекции, придружени с повишена температура, запушваше на носа, възпаление на гърлото и кашлица;
 • Възникване на възпаление на горните дихателни пътища, както и наличие на синузит и бронхит ;
 • Прилага се по време на прием на антибик, в комбинация с пробиотик, за да се ускори процеса на оздравяване и да се предотврати появата на дисбактериоза и гъбична инфекция;
 • При наличие на стомашно-чревни инфекции, както и оплакване от повръщане и/или диария.

Как действа Ригановото масло в природната практика?

Cold-A-Tak маслото има дългогодишна история на употреба като природно и ултра ефикасен отговор към различни прояви на инфекции. Направени проучвания доказват, че антимикробните свойства на активните съставки на маслото унищожават бактериите, подпомагат преодоляването на гъбични инфекции и противодействат на някои чревни паразити. Установено е, че софтгел капсулите от Риган има 4 пъти по - голямо антиоксидантно влияние, в сравнение с боровинките и 12 пъти повече от портокалите. Антиоксидантното действие е по-високо дори от това на познатия ни витамин Е.

Какво е действието на съединението Карвакрол?

Полезните ефекти на ригановото масло се дължат на фенолното съединение карвакрол, което е с клинично доказано антимикробно действие. Съединението Карвакрол подпомага чревната флора и предотвратява образуването на дисбактериоза при приемането на антибиотици. Установено е допълнителното действие на аналгетик, спазмолитик, с хепатопротективно, противовъзпалително и антипаразитно влияние.

Какво е съдържанието на маслото от Риган?

Добавката Cold-A-Tak® включва сертифицирано органично риганово масло, което подпомага имунната защита при състояния, придружени със запушен нос и болки в гърлото, вирусни, бактериални, гъбични и стомашно-чревни инфекции.

Как е създадено ригановото масло?

Маслото от Риган Cold-A-Tak® се добива посредством специален процес на парна дестилация, без употреата на химикали, а чистотата и концентрацията на активните съставки напълно се запазват. С цел максималното абсорбиране от организма, е разтворено в органичен зехтин и витамин Е.

Обобщение

Добавката Cold-A-Tak® на маркатат Уебър Натуралс подпомага антимикробните, противовирусни, противогъбични, антиоксидантни и противовъзпалителни защити на организма. Предлага се под формата на малки и лесни за преглъщане софтгел капсули.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 софтгел капсула дневно с храна. Приемете няколко часа преди или след прием на добавки съдържащи: желязо, цинк, калций или мед.