CranRx® Women`s Care with probiotics с червена боровинка + 7 млрд. акт. пробиотици Nature’s Way - 60 V-капсули

CranRx® Women`s Care with probiotics с червена боровинка + 7 млрд. акт. пробиотици Nature’s Way - 60 V-капсули

CranRx концентрат от червена боровинка е продукт, който може да се погрижи да забравите лесно и бързо за цистита и досадните инфекции.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 74.34 лв. -10%
82.60 лв.
Производител:
Код на продукта: 11861
Магически точки: 82
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Пробиотична смес 53 mg 7 милиарда CFU*: Lactobacillus plantarum Lp-115; Lactobacillus fermentum Sd-5847; Lactobacillus gasseri Lg-36
  • Разфасовка 60 V-капсули
  • Витамин C 60 mg
  • CranRx ®Биоактивна червена боровинка 500 mg

Описание

Всяка жена, поне веднъж в живота си се е сблъсквала с проблемите с пикочните пътища. Цистит, бактериална вагиноза и много други. Това са само част от проблемите, които могат да предизвикат неприятни болка и сърбеж в най-нежната ни област. Нещо повече. В някои случаи те могат да станат хронични и трайно да се настанят в живота ви. За щастие, има начин да се справите с това. CranRx – концентрат от червена боровинка може да се погрижи да забравите лесно и бързо за цистита и досадните инфекции. 

Стресът, неправилното хранене и още куп други фактори може да предизвикат дисбаланс в иначе нежната полова система на жените. Това лесно може да доведе до неприятни усещания като болка, неразположение, парене при уриниране и сърбеж. Ето как натуралният продукт CranRx ще ви помогне да се справите с това. 

Защо CranRx е толкова полезен? 

Своята ефективност, този продукт дължи на комбинацията от добре подбрани съставки, сред които: 

Червена боровинка

Получен от 100% цели плодове на биоактивна червена боровинка, CranRx впряга цялата терапевтична сила на малкия плод, за да ви осигури добро здраве. Едно от основните свойства на червената боровинка е, че тя пречи на бактериите да се прикрепят към стените на уринарния тракт и да предизвикат инфекция. Това е и причината червената боровинка да е призната за едно от най-ефективните средства при проблеми с пикочните пътища. 

Витамин С

Витамин С е известен като антиоксидант, който има способността да поддържа нормалното pH в организма. Всяка капсула от продукта съдържа 60мг витамин С, който предпазва от свободните радикали и хроничните заболявания. 

Пробиотични бактерии

Лактобацилите, са „добрите“ бактерии във влагалището на жената. Когато техният брой намалее, това може да доведе до дисбаланс и различни инфекции или болести. Приемът на лактобацили възстановява баланса и създава неблагоприятна среда за развитие на лоши бактерии. 

Комбинацията от концентрат на червена боровинка и пробиотични бактерии, прави CranRx продукт, подходящ за лечение на голямо разнообразие от състояния, сред които: цистит, бактериална вагиноза, гъбични инфекции. 

Как да приемате CranRx?

За да поддържате здравето на половата си система, приемайте по две капсули от продукта дневно с много вода. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули дневно.