Creatine Muscle Max - Креатин Allnutrition - 250g / 1 kg

Creatine Muscle Max - Креатин Allnutrition - 250g / 1 kg

Креатин монохидрат за експлозивна сила по време на тренировка. Осигурява анаболен ефект, помага за растежът и оформянето на мускулите. Подкрепя възстановяването на тялото. Добавка за професионални бодибилдъри и атлети.

14.49 лв.
Производител:
Код на продукта: 7169
Магически точки: 14
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

 • Таурин 300 mg
 • Креатин монохидрат 2700 mg
 • Разфасовка 250 g / 1 kg
 • Една доза 3 g
 • Дози в опаковка 83/333
 • Дози на ден 2

Описание

Фитнес добавка Creatine Muscle Max от Allnutrition

All Nutrition е производител на висококачествени фитнес добавки с гарантирано и доказано качество.

Формулата Creatine Muscle Max в опаковка от 250 г или 1 кг е точно такъв продукт. Тя е произведена на базата на 100% микронизиран креатин монохидрат и е подсилена със съдържание на Таурин. Тази добавка се използва най-вече от фитнес атлети и бодибилдъри, поради нейното анаболно действие върху организма. Ясно е, че приемът на такъв тип фитнес добавка увеличава и гарантира шанса за постигането на по-добри и задоволителни резултати.

Какво е действието на Креатин монохидрат при прием?

Креатин монохидрат е вещество, което е широко използвано в спортните среди. Професионалните спортисти са запознати с неговото въздействие върху организма, като силно се ценят неговите качества.

Самият Креатин действа в посока за увеличаване на енергията в мускулните тъкани, като така той спомага за провеждането на по-ефективна тренировка. Достъпът до тази сила се търси най-вече при практикуването на тежки силови и интензивни спортове, сред които са бодибилдинг, тежка атлетика, лека атлетика и други. При тях спортистът има нужда от интензивна сила, която да помогне за достигането на по-висок резултат, вдигането на по-голяма тежест, постигането на повече на брой повторения и други. 

Действието на Креатинът върху мускулите се дължи на неговото участие в синтезът на ATP или аденозин трифосфат. Това съединение отговаря за свиването и задвижването на мускулните тъкани в тялото. Синтезирането на повече от това вещество и неговото активиране в тялото води и до увеличен power на мускулите.

Защо да изберете формулата Creatine Muscle Max?

 • Прахообразната формула гарантира нейното лесно разтваряне, като в същото време помага за по-лесното й и пълноценно усвояване от тялото.
 • Креатинът е фитнес добавка, която се препоръчва да се приема преди или след провеждането на тренировката.
 • Нейният прием се препоръчва от професионални спортисти, които съблюдават приемът на добавки със здравословен режим.
 • Формулата на AllNutrition е обогатена с Таурин, който се грижи за правилното усвояване на приетите хранителни вещества и за тяхното пълноценно абсорбиране от организма.

Приемът на такъв тип предтренировъчна хранителна добавка ще ви помогне да постигнете по-високи резултати, като едновременно с това:

 • ще осигури анаболен ефект;
 • ще подкрепи възстановителните процеси;
 • ще помогне за по-ефективният растеж и оформяне на мускулите.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте две дози (2x3g) на ден с 300мл течност. Сутрин, преди или след тренировка.