Деглициризиран сладник / Женско биле /DGL Ultra  Nature’s Way -  90 капсули

Деглициризиран сладник / Женско биле /DGL Ultra Nature’s Way - 90 капсули

Растението, наречено женско биле, има редица лечебни свойства. Използва се в народната медицина и фармакологията. Женско биле (на латински: Glycyrrhiza) се отнася до вид многогодишно растение.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 48.20 лв. -10%
53.55 лв.
Производител:
Код на продукта: 12915NW
Магически точки: 53
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Глицин 50 mg
  • Разфасовка 90 капсули
  • Женско биле 75 mg

Описание

Растението, наречено женско биле, има редица лечебни свойства. Използва се в народната медицина и фармакологията. Женско биле (на латински: Glycyrrhiza) се отнася до вид многогодишно растение. 

Полезни свойства на женско биле 

Отварата от женско биле се използва като противовъзпалително и отхрачващо средство. Тези характеристики на растението се дължат на съставка, открита в него, която активира епитела с подвижни реснички в бронхите и трахеята. Растението засилва секреторната дейност на лигавичните органи. Подсладителят в женското биле е петдесет пъти по-сладък от захарта и придава на растението специфичен сладък вкус. 

Глициризинът в състава на растението спомага до подобряване на метаболизма в човешкото тяло, като по този начин осигурява и добър противовъзпалителен ефект. Полезните свойства на женско биле са известни на лекарите, така че екстракти на основата му могат да се предписват на пациенти с надбъбречни заболявания. Продуктът може да бъде полезен при хормонален дисбаланс в мъжкото тяло. Приемането на женско биле ви позволява да намалите количеството на хормоналните препарати до пет пъти. Растението е намерило своето приложение за производство на лекарства, характеризиращи се със своите подобряващи хормоналния баланс в човешкото тяло свойства.

Растението има и спазмолитично действие върху мускулите. Благодарение на това си свойство, женското биле е намерило своето приложение в комплексната терапия при лечението на функционални нарушения на стомашно-чревния тракт. Известно е и неговото диуретично свойство. 

Полезните свойства на корена са известни в медицината от дълго време. Тази част от растението, по-специално, е в състояние да подобри водно-солевия метаболизъм в организма.  А наличието на адаптоген в корена повишава устойчивостта на тялото към недостига на кислород и има много благоприятен ефект върху хормоналната система като цяло.

В древността, растението се е използвало като лечебно средство при различни натравяния. Днес, хранителната добавка с женско биле се използва, за да възстановява енергичността, да облекчава умората и да подобрява работата на мозъка. 

Женското биле е полезно и при лечението на различни видове заболявания на ставите. Освен това, то регулира нивата на холестерол, грижи се за здравето на кръвоносните съдове и нормалната работа на сърцето. 

Коренът от женско биле е ценна съставка не само във фармацевтичните продукти, но и в народната медицина. 

Как да приемате Женско биле под формата на капсули?

Погрижете се за здравето на нервната си система и дихателните пътища с помощта на полезното действия на женско биле. Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене. Не приемайте продукта, ако сте бременна или кърмите. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер след хранене.