DHEA / ДХЕА 100mg HAYA LABS - 60/180 Капсули

DHEA / ДХЕА 100mg HAYA LABS - 60/180 Капсули

DHEA (дехидроепиандростерон) или по-широко известен под наименованието "хормон на младостта" е един от най-необходимите синтезирани по естествен път хормони в човешкото тяло.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 31.50 лв. -10%
35.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007998
Магически точки: 35
Наличност: Изчерпан

Възможни варианти

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60/180
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • DHEA Дехидроепиандростерон 100 mg
  • Разфасовка 60/180 капсули

Описание

Какво представлява DHEA?

Той е отговорен за поддържането на младостта на организма отвън и отвътре. Неговото нормално количество забавя стареенето на клетките и гарантира достатъчно енергия, повишено либидо, повече сила, енергия и издръжливост. Половият хормон ДХЕА е съединение с подмладяващ и андрогенен ефект, който влияе пряко на нивото естроген и тестостерон в тялото. А в капсулите DHEA 100 мг на Haya Labs се съдържа ударна доза на този важен хормон.

Защо да приемаме "Хормона на младостта"?

Половият хормон DHEA е пряко обвързан с хормоналния баланс в човешкия организъм. Той е предшественик на образуването на важни хормони като естрогена и тестостерона в тялото на жените и мъжете. Оказва влияние не само на половата функция и жизненост, но и на цялостното състояние и жизненост на организма. В младите организми той се синтезира в нормални нива, но с напредване на възрастта неговите количества стават все по-малки и започват да се наблюдават симптоми като изтощение, отпадналост, умора, липса на сексуално желание.

  • При жените е подходящо да се пие по време на ПМС и менопаузата, защото влияе благоприятно върху последвалите симптоми като болки, главоболие, раздразнителност, горещи вълни, тревожност, вагинална сухота и други. 
  • При мъжете спад на ДХЕА се наблюдава при андропаузата, когато се усеща еректилната дисфункция и липса на сексуално желание.

Приемът на капсулите DHEA на Haya Labs на супер цена ще повлияе не само благоприятно върху вашия сексуален живот, но и ще подейства добре върху вашата нервна система. Капсулите с ударна доза 100 мг действат успокояващо и релаксиращо при безпокойство, подобряват функцията на мозъка и в частност паметта, забавят процесите на стареене в клетките, възвръщат жизнеността и тонуса. 

Добавянето на тази хранителна добавка към всекидневната ви диета при трениране ще повиши производството на тестостерон, което спомага за натрупването на повече мускулна маса и по-лесното изхвърляне на ненужните мазнини. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 капсула на ден

-33%