DHEA / ДХЕА 50mg HAYA LABS - 60/180 Таблетки

DHEA / ДХЕА 50mg HAYA LABS - 60/180 Таблетки

DHEA е стероиден хормон, който пряко отговаря за производството и синтезирането на половите хормони в организма като тестостерон и естроген.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 17.10 лв. -10%
19.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007400
Магически точки: 44
Наличност: Изчерпан

Възможни варианти

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 180
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • DHEA Дехидроепиандростерон 50 mg
  • Разфасовка 180 таблетки

Описание

Защо ни е необходим DHEA?

Той е важен, защото отговаря за цялостния хормонален баланс в човешкото тяло. А както всички сме запознати, хормоните са с изключително значение за общото благосъстояние на организма. Те влияят пряко върху:

  • качеството на живот;
  • жизнената ни сила и енергия;
  • половия живот;
  • имунитета и имунната система;
  • чувствата и емоциите.

ДХЕА се синтезира по естествен начин в организма, още от както сме навършили 8-годишна възраст, но с напредването на възрастта образуването му става все по-бавно и в по-малки количества. Това води до застаряване на организма, липса на сексуално желание, постоянно чувство за умора и отпадналост, натрупване на излишни килограми, влошаване на съня и функцията на мозъка. 

Какво ще се промени след като започнете прием на DHEA капсули от Haya Labs?

Регулярният и полезен прием на капсули на хормона ДХЕА ще повлияе благоприятно върху цялостното ви здраве и имунна система. Не напразно наричан "младежки хормон", той отговаря за младостта на тялото, като действа положително за забавяне на стареенето на кожата, метаболитните процеси, сърдечно-съдовата система, кръвоносните съдове. Възвръща "доброто настроение", подобрява нормалният хормонален баланс, чувството за сила и тонизира организма.

При младите хора помага особено за намаляване на симптомите на безпомощност и депресивни състояния, подобрява паметта и концентрацията.

Защо е полезен прием на DHEA при напреднала възраст?

Производството на този важен в напреднала възраст се забавя и започва да се синтезира в много по-малки количества при настъпването на менопаузата при жените и на андропаузата при мъжете. Недостатъчното количество започва да се отразява и се появяват симптомите на отпадналост, лошо настроение, горещи вълни, покачване на теглото. Често тези моменти водя и до депресивни състояния.

Приемът на капсулите на Haya Labs - DHEA 50 мг ще пребори симптомите на менопаузата и андропаузата. Ще помогне да се повишат по безопасен начин нивото на половите хормони в организма и подобрят качеството на живот.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза дневно с храната