Диуретик Формула / Diuretic Formula Natural Factors - 90 капсули

Диуретик Формула / Diuretic Formula Natural Factors - 90 капсули

Диуретик формула на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Diuretic Formula представлява натурален продукт за дренаж, естествено облекчава симптомите на оток и в същото време допринася за детоксикацията на тялото.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.41 лв. -10%
24.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 4630NF
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 3
  • Една доза 1-2 капсули
  • Разфасовка 90 капсули
  • Глухарче 50 mg
  • Магданоз 100 mg
  • Мечо грозде 100 mg
  • Хвойна 25 mg
  • Червена боровинка 25 mg

Описание

Диуретик формула на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Диуретична Формула е предназначена за детоксикация и дренаж.

Какво представлява процесът на задържане на течности и подуване на тялото?

Задържането на течности в тялото е не само неудобен и неприятен ефекто от естетична гледна точка, но и застрашаващ нормалното здраве процес.

Симптомите на подут външен вид, в областта на корема, лицето, ръцете и краката, както и усещането на тежест, наддаването на тегло. Всички тези причини може да ги забележите, когато най - вероятно организма ви натрупва вода, която не може да се изпари лесно.

Какви са вероятните причини за задържане на течности в тялото?

Задържане на течности, или така наречения оток, може да бъде резултат от хормонален дисбаланс, високо налягане на кръвта, бъбречни проблеми, хранителни недостатъци и други причини, които ни предупреждават за специфичната причина за състоянието си. 

Какво представлява добавката Диуретична формула?

Диуретична формула на Натурал Факторс е билков диуретичен продукт, който по естествен начин облекчава симптомите на оток и в същото време допринася за детоксикация на тялото. Добавката Diuretic Formula насърчава изхвърлянето на излишна течност в урината и изключва задържането на вода в тъканите и телесните кухини. Намалява се подуването и дискомфорта. 

Какви са функциите на диуретичната формула?

Диуретична формула допринася за здравословна загуба на тегло.

Диуретичната формула е ефективна и безопасна формула към задържането на течности. Добавката съдържа екстракт от меча боровинка, червена боровинка, глухарче, както и корен от магданоз. Продуктът Diuretic formula е изключителен натурален диуретик, стимулиращ бъбреците, увеличаващ притока на урина, почистващ шлаката и предотвратяващ усвояването на солта от телесните тъкани.

Редовният прием на диуретична формула задейства диурезата, понижава подуването в тялото и спомага за прочистването на шлака.

Кои са допълнителните характеристики на Диуретична формула?

Формулировката насърчава намаляване на теглото на тялото. Поради това е перфектен за спортисти, които трябва да се поберат в специфична граница на тегло. Освен това добавката улеснява елиминирането на натрупаната подкожна вода, като по този начин насърчава мускулната сепарация и придава ефекта на "сушене", особено желателно от състезателите на спортовете на базата на физиката.

Обобщение

Диуретичната формула на канадската марка Натурал Факторс е добре тествана формулировка, която по естествен и безопасен начин елиминира излишъка на вода от организма. Следователно, добавката има благоприятно влияние върху естетиката на физиката и може да допринесе за намаляване на теглото на организма. Диуретичната формула също така улеснява борбата с отоците.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1-2 капсули 3 пъти на ден.