Див Кестен и Гроздово семе / Horse Chestnut & Grape Seed Natural Factors - 60 капсули

Див Кестен и Гроздово семе / Horse Chestnut & Grape Seed Natural Factors - 60 капсули

Див кестен и гроздово семе на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Horse Chestnut & Grape Seed укрепва тонуса на кръвоносните стени, ограничава се възможността за подуване и синини, както и насърчава нормалното кръвообращение от крайниците до сърцето.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.54 лв. -10%
29.49 лв.
Производител:
Код на продукта: 4590NF
Магически точки: 29
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Гроздови семки 50 mg
  • Див Кестен 300 mg

Описание

Див кестен и гроздови семена на марката Натурал Факторс представляват хранителна добавка във вид на капсули, които укрепват еластичността на капилярите и вените при наличие на разширените вени.

Какво трябва да знаем за разширените кръвоносни съдове?

Състоянието разширени вени е в следствие на активността на ензимите, които разграждат протеогликановата структура във съдовете на кръвоносната система. Поради което кръвоносните стени започват да отслабват и да се подуват. Екстрактите от кестеновите ядки са използвани успешно за облекчаване на болката и понижаване на вероятността от образуване на нови разширени вени.

Какво е предназначението на добавката Див кестен?

Хранителната добавка Grape Seed  & Horse Chestnut подкрепя тонуса на вените и капилярите, същевременно с това стимулира нормалния кръвоотток от крайниците до сърцето. Укрепват се кръвоносните съдове и се намалява възможността за подуване и синини.

Дъвчащите таблетки див кестен имат изклйчително антиоксидантно свойство, което подпомага артериите, капилярите и вените от тежестта на свободните радикали и понижава вероятността от повторение на състоянието. Намалява се болката, умората, както и дискомфорта в краката.

Какво е действието на капсулите Див кестен?

Съвкупността от стандартизирани и пречистени есенции във формулната структура на капсулите гроздови семена и конски кестен инхибира свойството на ензимите да разрушават протеогликанската мрежа във вените. В следствие на унищожителното въдействие на ензимите, стените на кръвоносната система отслабват и започват да се разширяват и да се запълват с кръв. Укрепват се кръвоносните съдове, намаляват се синините и се предотвратява образуването на допълнителни разширени вени.

Какъв е произхода на конския кестен?

Растението конски кестен – (Aesculus hippocastanum) представлява дърво от семейство сапунени. Първоначално растението див кестен идва от Балканския полуостров, но също така се среща и в Полша и останалата част на Европа. Добавката е богата на много активни съставки като танини, сапонини, флавоноиди и фенолни киселини.

Какво е съдържанието на двете съставки?

Есенцията от кестена в добавката на Природни фактори е стандартизиран до 18% escin в 1 капсула! Escin е мощен тритерпеноид, изолиран от семената на конски кестен, който ефективно защитава от разрушителните ензими!

Стандартизираната есенция от гроздови семена GrapeSeedRich дава гаранция за минимум 95% полифеноли само в 1 капсула – изключително силно действие, за отлични резултати!

Обобщение

Дивият кестен и гроздовите семена на марката Натурал Факторс представляват естествена хранителна добавка, съдържаща в състава си букет от билкови екстракти, които се грижат за здравето и еластичността на кръвоносните съдове. Активните съставки предотвратяват появата на разширени вени и целулит, чупещи се кръвоносни съдове и също така имат положително влияние върху храносмилателната система.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден.