Джинджифил 250mg HAYA LABS - 120 Веган капсули

Джинджифил 250mg HAYA LABS - 120 Веган капсули

Джинджифил за здрав стомах. Подобрява храносмилането, перисталтиката, предотвратява подуването и появата на газове в червата. Силен натурален антиспазмолитик. Профилкатично средство срещу различни видове стомашно-чревни болести.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 13.50 лв. -10%
15.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007219
Магически точки: 15
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 120
  • Дози на ден 1-3
  • Разфасовка 120 веган капсули
  • Джинджифил 250 mg

Описание

Джинджифилът и неговите ползи за здравето

Джинджифилът не ни е съвсем непознато растение. През годините то често се споменава в различни народни рецепти за лекуването на стомашни проблеми и за подобряване на здравето на организма. В същото време той често се среща и използва в кулинарията, защото притежава завидни качества не само като вкусна, но и като полезна подправка.

Самото приложение на джинджифилът се разширява с годините и днес той дори се използва за създаването на редица хранителни добавки, които да подкрепят здравето на човек. При тях най-добрите и полезни свойства на джинджифилът се извличат директно от грудката, за да се запазят и съхранят, за да могат в последствие да окажат максимална подкрепа на вашия организъм. 

Благодарение на хранителните добавки, които се създават днес със съдържание на Джинджифил, вие ще можете да се възползвате от всички негови лечебни и положителни свойства върху стомашно-чревния тракт.

Как всъщност помага Джинджифил 250mg от Haya Labs на тялото?

Джинджифилът е сред едни от най-силните естествени антиспазмолитици. Той има невероятно въздействие върху почти всички области от стомашно-чревния тракт:

  • Подпомага лечението на различни по тип стомашни разтройства.
  • Помага при лошо и проблемно храносмилане.
  • Подобрява перисталтиката в стомаха и подобрява отделянето на стомашен сок.
  • Помага за премахването на газовете от червата и за тяхното изхвърляне.
  • Предотвратява подуването на стомаха.

Освен положителното въздействие върху здравето на стомаха и на червата, то джинджифилът може да се използва като профилактично средство за по-добро храносмилане. С неговите антиоксидантни свойства и прочистването на стомашно-чревната система, той спомага и за подобряване на състоянието на имунната система и при борбата с различни видове стомашни разтройства и болести. Действа като противовъзпалително средство, което се бори в полза за изхвърлянето на всички вредни токсини и микроби. 

Джинджифилът е натурално средство, което помага при морска болест, като редуцира симптомите до минимум. Много по-ефикасен е от всички останали медицински продукти и се справя по-добре със симптомите на гадене и повръщане. 

През последните години се проучват и ползите на джинджифилът върху сърдечната система и подобряване на ставните функции.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 1 до 3 таблетки на ден.

-33%