Джинджифил / Ginger Chewable 500 mg Natural Factors - 90 дъвчащи таблетки

Джинджифил / Ginger Chewable 500 mg Natural Factors - 90 дъвчащи таблетки

Джинджифил на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на дъвчащи таблетки от 500мг. Добавката Ginger Chewable е предназначена за облекчаване на стомашни разтройства, гадене и повръщане. Подходяща е по време на пътуване, грипови и стресови ситуации.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.73 лв. -10%
27.48 лв.
Производител:
Код на продукта: 4506NF
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1-2 таблетки
  • Разфасовка 90 дъвчащи таблетки
  • Джинджероли 1 mg
  • Джинджифил 20 mg

Описание

Добавката Джинджифил за дъвчене 500 мг на Натурал Факторс представлява природно средство за стомашно-чревни разтройства, гадене и повръщане. Поддържа имунната система.

Кога е нужно да приемаме дъвчащите таблетки Джинджифил?

Добавката Джинджифил се използва в случаи на разстроен стомах и повръщане, както и по време на пътуване. Приемът на дъвчащите таблетки джинджифил подпомага функцията на имунитета през зимния сезон.

Какви са ползите на Джинджър 500mg.?

Подпомага храносмилателната система

Действа облекчаващо на стомашно-чревните смущения, предотвратява загубата на апетит, благоприятства състояния на киселини, разстройство, метеорология и подуване на корема.

Допринася за намаляването на замаяността, гаденето и повръщането след ядене на негодни храни, грипни условия, пътуване или след операция.

Джинджифила има отлично влияние над храносмилателния тракт, дори при хронични заболявания.

Преодолява менструалните спазми и болки.

Добавката Ginger Chewable допринася за по-голямата устойчивост на тялото към различни видове инфекции, приявява антивирусни и противовъзпалителни свойства. Най-голяма ефективност на добавката се наблюдава при първи прияви на грип и настинка.

Кои са факторите, причиняващи стомашно – чревния дискомфорт?

Има много фактори, които предизвикват смущения със стомашно-чревната система. Водещи причини за стомашните проблеми са нездравословната диета и консумацията на лошо съхранявани и замърсени храни. Подлагането на непрекъснат стрес, прекомерма употреба на цигари и алкохол също предизвикват различни храносмилателни нарушения.

Какво съдържа екстрактът от корен на джинджифил?

Екстрактът от корен на джинджифил е чист, стандартизиран и е извор на силно концентрирани летливи масла и феноли. Маслата и фенолите имат свойствата да стимулират храносмилането, да подобрят абсорбирането на хранителните вещества и да облекчат състоянията на подуване на корема, метеоризъм и тежест. Много проучвания дават информация за ефективните свойства на джинджифила срещу гадене и повръщане. Докато пътувате, може да използвате джинджифила като традиционно средство срещу морска болест. Екстрактът от джинджифил не позволява появата на странични ефекти, а същевременно с това предоставя допълнителни ползи, свързани с неговия имуностимулиращ и тонизиращ ефект.

Кои са допълнителните характеристики на добавката джинджифил?

Доказано е, че добавката джинджифил намалява възпалението, наподобяващо на нестероидните противовъзпалителни средства - аспирин и ибупрофен. Поради противовъзпалителните си свойства, Джинджър 500mg може да се приема и като отхрачващо и антитусивно, облекчаващо симптомите на бронхити, кашлица или обичайна настинка.

Обобщение

Добавката Джинджифил на Натурал Факторс е извор на много концентриран екстракт от био корен от джинджифил, стандартизиран до 5% джинджифил. Екстрактът във всяка дъвчаща таблетка е 20 mg, което е еквивалентно на 500mg джинджифил. Джинджифиловите таблетки са подсладени с ксилитол и стевия.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

При симптоми на гадене по време на пътуване приемайте по 1 таблетка 30 минути преди път. При храносмилателни проблеми приемайте по 2 таблетки на ден.