Джинджифил корен / Ginger Root Natural Factors 450 mg - 90 капсули

Джинджифил корен / Ginger Root Natural Factors 450 mg - 90 капсули

Джинджифил корен на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 450мг. Добавката Ginger Root подкрепя имунната система като се справя с проявите на стомашно – чревната система и проблемите със ставите.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 28.43 лв. -10%
31.59 лв.
Производител:
Код на продукта: 4528NF
Магически точки: 25
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Джинджифил 200 mg
  • Екстракт от корен на джинджифил 250 mg

Описание

Джинджифил корен на марката Натурал Факторс е хранителна добавка във вид на капсули от 450мг. Добавката Ginger Root 450mg е предназначен за подкрепата на имунната защита и е изключително ползотворна при стомашно - чревни нарушения и болки в ставите.

Какви са основните свойства на Ginger Root?

Корените Джинджифил се използват в следните случаи:

За отслабен имунитет

Укрепва природните отбранителни сили на тялото и помага на потта и отделянето на токсини чрез пот. Стимулира отделянето на вещества в организма, които елиминират стотици вируси и инфекции.

В случай на храносмилателни проблеми

Той има доказано благотворно действие над стомашно - чревната система. Подпомага за усвояването на ценните хранителни елементи и вещества, предразполага метеоризмът и улеснява отстраняването на токсините от организма.

За симптоми на гадене и повръщане

Намалява се гаденето и тежестта в областта на стомаха, понижава се призива към повръщане, особено по време на продължително пътуване.

При хронични възпаления в организма, за костни и ставни проблеми

Джинджифилът, източник на екстракт, представлява полифенол с мощно противовъзпалително действие, което спомага за състоянието на различни проблемни състояния, свързани с костите и ставите. Подобряват се гъвкавостта и движението, но за сметка на това се намалява подуването.

Какво още трябва да знаем за хранителната добавка корени от Джинджифил?

Джинджифилът още е и природен антиоксидант, имуностимулант и антисептик. Доказано е, че добавката има много добро действие върху имунната защита и стомашно -чревната структура, а са известни още наличие на антитуморни свойства.

Екстрактът от джинджифил е известен като един от най - ползотворните и естествени мерки срещу симптомите на повръщане и гадене, с различен произход, метеорност и лошо храносмилане. Добавката предпазва стомаха от токсичното въздействие на алкохола и нестероидните антисептични медикаменти, както и намалява риска от образуването на язви.

Обобщение

Добавката Джинджифил корени на марката Натурал Факторс има изключителни ползи за тялото. Екстрактът от джинджифил намалява тромбоцитната агрегация в кръвта и подобрява кръвообращението. Аюрведа медицината, от друга страна, използва джинджифила за подпомагане на артритни ставни заболявания. Като цяло добавката Джинджифил укрепва естествените защитни свойства на организма и помага за отстраняването на отровите чрез потенето. Насърчава се отделянето на вещества в организма, които се противопоставят на редица инфекции и вируси.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

При симптоми на гадене по време на пътуване, приемайте по 1 капсула на ден 30 минути преди път. При храносмилателни проблеми приемайте по 1-2 капсули дневно.