Echinamide® Sore Troat Relief При възпалено гърло Natural Factors - 60 таблетки за смучене с Цинк

Echinamide® Sore Troat Relief При възпалено гърло Natural Factors - 60 таблетки за смучене с Цинк

Ехинамид при възпалено гърло на Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на таблетки за смучене. Добавката Echinamide® възпалено гърло облекчава възпаленото гърло и се използва при кашлица.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 13.67 лв. -10%
15.19 лв.
Производител:
Код на продукта: 1686NF
Магически точки: 15
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 20-30
 • Дози на ден 2-3
 • Една доза 1 таблетка
 • Разфасовка 60 таблетки
 • Витамин C 50 mg
 • Цинк 5 mg

Описание

Ехинамид при възпалено гърло на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на таблетки за смучене със съдържание на Цинк. Билковата добавка Екхинамид за възпалено гърло е разработена специално, за да облекчи симптомите на горните дихателни проблеми.

Предимства на Ехинамид

 • "Възпалено гърло" добавката намалява подуването, болезнеността и зачервяването в засегнатите области, и успокоява лигавицата на фаринкса;
 • Потиска дискомфорта и болките в гърлото;
 • Ускорява процесите на възстановяването;
 • Спомага за стимулирането на клетките за борба с външни инфекции от страна вируси и бактерии;
 • Има противовъзпалително действие;
 • Поддържа имунната система;
 • Специални процеси на екстракция гарантират бионаличността на 3-те активни съставки в ехинацея: алкиламиди, полизахариди и цикория киселина.

Какво представлява Екинамидът?

Възпалено гърло Екинамид таблетките съдържат екстракт от билката ехинацея. Екинамидът стимулира имунната защита и помага да се бори срещу нежеланите патогени. Екстрактът от Ехинацея има мощен противовъзпалително и антибактериално действие, и е изключително полезен срещу първоначалните симптоми на настинка и грип.

Билковата добавка Echinamide активира основния имунен отговор и подобрява активността на придобития имунитет. Елементът Цинк предотвратява образуването на инфекции и същевременно облекчава възпаленото гърло. Цинковият глюконат доказано съкращава продължението на обичайната настинка и намалява симптомите й. Витамин С, включен във формулата, има силна антиоксидантна защита.

Свойства на Екхинамид при възпалено гърло

Повишена активност на имунната система

Ехинацеята в добавката активно подкрепя имунната система. Добавката допринася за увеличаване на пролиферацията и активността на имунните клетки. Тяхната повишена активност води до засилване на секрецията на бактерицидни и вирусицидни съединения и стимулиране на фагоцитозата от клетките на разхлабител. Този процус насърчава по-скорошното премахване на патогените от тялото.

Ехинацеята има доказани антивирусни активности срещу появата на някои грип щамове. Билката има способността да облекчи признаците на настинка и други респираторни инфекции.

Допълнителни свойства за насърчаване на здравето

Екхинамид добавката може да има ефективно действие върху здравословното състояние на кожата и регенерацията (по-бързо зарастване на рани), както и борба с пъпки.

Антиоксидантни свойства

Положителният ефект над вида на кожата също се причинява от антиоксидантните свойства на тази добавка. Обезвреждането на свободните радикали допринася за забавянето на стареенето на организма.

Обобщение

Екхинамид за възпалено гърло е добавка на Натурал Факторс, която активно увеличава имунитета на организма. Поради наличието на множество естествени вещества таблетките за смучене с Цинк упражняват противовъзпалително действие, като по този начин облекчават тежестта и продължителността на инфекцията.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

За възрастни: По 2-3 таблетки за смучене на ден след  хранене, няколко часа преди или след приемането на други медикаменти.