Ехинацея / Echinacea Cvetita Herbal - 30/60 капсули

Ехинацея / Echinacea Cvetita Herbal - 30/60 капсули

Ехинацея Cvetita Herbal - 30/60 капсули е хранителна добавка с естествено имуностимулиращо действие, антимикробен, антивирусен и противогъбичен ефект.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.60 лв. -10%
24.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950457
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

  • Разфасовка 30 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1
  • Ехинацея 400 mg

Описание

Ехинацеята е позната от древни времена със своите лечебни действия. Тя представлява тревисто растение и има свойството да се бори с вирусите, бактериите и гъбичките в организма. 

На кои съставки ехинацията дължи своето действие?

За лечебното действие на ехинацеята се използват нейните корени и цветове. В състава ѝ се включват много на брой етерични масла, които оказват отпускащо тялото действие. Освен това те подсилват антимикробния и противогъбичния ефект на ехинацеята.

Ехинакозидът е глюкозаид, който се извлича от корените на ехинацеята, благодарение на който билката има силно антибактериално и антивирусно действие. Ехинацеята способства бързото справяне на имунната система с възпаленията и подобрява регенерацията на клетките.

Другите компоненти на Ехинацея Cvetita Herbal, на които се дължат лечебните ѝ свойства, са аминокиселините, ензимите, танините и минералите, които съдържа. Екстрактът от тази билка е богат на желязо, калций, цинк, калий, сяра, селен и други макро и микро елементи, които участват в редица процеси, ежедневно протичащи в нашето тяло.

Какви са основните действия на Ехинацея Cvetita Herbal в организма?

Благодарение на противовирусното си и антимикробно действие, ехинацеята подпомага защитните механизми на имунната система. Тя дори е способна да унищожи вредните микроорганизми, които вече са навлезли в тялото. Така ехинацеята се превръща в силен натурален имуностимулатор.

Тази билка способства образуване на клетките в костния мозък, а именно стволовите клетки. Ехинацията стимулира и производството на интерферон, който се прикрепя към клетките, заразени с вируси и прави невъзможно разпространението им.

Ехинацеята и антимокотично действие. Нейният състав спомага при борбата с упоритите гъбички, които често са следствие от антибиотично лечение. Екстрактът от билката повлиява херпесите и афтите, като ускорява тяхното бързо излекуване.

Ехинацея Cvetita Herbal е показана и при инфекции на женската полова система като вулвовагинит, ендометрит и други. Благодарение на своите действия подпомага естествения имунен отговор на женското тяло срещу тях.

При какви състояния е подходящ приемът на Ехинацея Cvetita Herbal - 30/60 капсули?

Приемът на Ехинацея Cvetita Herbal повлиява състояния като:

  • чести настинки и вирусни инфекции;
  • гъбични инфекции;
  • вагинити и други възпаления на женската полова система;
  • бактериални инфекции;
  • чести възпаления на дихателни пътища.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Една капсула на ден с храна. За максимални резултати е добре да се приема 20 дни.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: