Ехинацея / Echinacea 400 mg NOW - 100 Капсули

Ехинацея / Echinacea 400 mg NOW - 100 Капсули

Знаете, че когато дойде сезона на вирусите и настинките, има един продукт от народната медицина, който може да ги спре – ехинацея. Ето какво трябва да знаете за нея и как да я приемате под формата на хранителна добавка.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 27.00 лв. -10%
30.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739046604
Магически точки: 30
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден 1-2
  • Една доза 2 капсули
  • Въглехидрати 620 mg
  • Разфасовка 100 капсули
  • Ехинацея 800 mg

Описание

Знаете, че когато дойде сезона на вирусите и настинките, има един продукт от народната медицина, който може да ги спре – ехинацея. 

От малки, винаги когато настинем, нашите майки и баби ни дават тази билка, за да ни помогнат да се почувстваме по-добре. Днес, обаче, знаем, че тя е подходяща не само за лечение, когато настинем или се разболеем. 

Ехинацея под формата на хранителна добавка се приема като средство, което може да подпомогне цялостното здраве на организма. Ето какво трябва да знаете за нея и как да приемате Ехинацея на капсули от Now Foods.

Какво е ехинацея? 

Ехинацеята е растение, което е част от семейство маргаритки. Широко известно като лилав конус, както коренът, така и надземната част на растението, включително красиво оцветените цветя, се използват като важна част за създаването на билкови добавки. 

Как ехинацея помага на здравето?

Богата на антиоксиданти

Ехинацеята съдържа много съединения, известни като антиоксиданти: флавоноиди, цихорова киселина и розмаринова киселина. Попаднали в тялото, те предпазват клетките от оксидативен стрес. Но това не е всичко. В ехинацеята се съдържат и т.нар. алкамиди, който имат силата да усилват действието на антоксидантите, насочвайки ги по-добре към увредените клетки. 

Грижи се за имунната система 

Ако искате да подсилите имунната си система, независимо дали е сезона на вирусите или не, ехинацеята е това, коеот ще ви помогне. Ехинацеята се грижи имунната система да е силна, а когато вече сте болни, помага за по-бързото възстановяване. 

Намалява възпалението в тялото

Когато има възпаление в тялото ви, това означава, че то се бори с вредители. Понякога, обаче, това възпаление продължава прекалено дълго и води до различни здравословни проблеми като артрит, заболявания на сърцето и други хронични заболявания. Ехинацеята може да намали възпалението в тялото и да ви предпази от подобен тип заболявания. 

Как да приемате Ехинацея от Now Foods?

Ако искате да подобрите имунитета си и да възстановите баланса в тялото, приемайте по 1 капсула, 1-5 пъти дневно. Комбинирайте приема на ехинацея с разнообразни, полезни храни и не превишавайте препоръчителната дневна доза. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 2 пъти дневно.