Ехинацея / Echinacea 400 mg Swanson - 100 Капсули

Ехинацея / Echinacea 400 mg Swanson - 100 Капсули

Ехинацея е билка, позната на всяко семейство от десетилетия и се използва често, още при първите неразположения. Ето какво е ехинацея и как да я приемате под формата на капсули от Swanson.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.06 лв. -10%
23.40 лв.
Производител:
Код на продукта: SW423
Магически точки: 23
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 3
  • Една доза 1 капсулa
  • Разфасовка 100 капсули
  • Ехинацея 400 mg

Описание

Когато сезоните се сменят, често телата ни имат нужда от време, за да се адаптират. През това време е възмжоно имунитетът ни да отслабне и да станем по-податливи на вируси и настинки.Симптомите са ви добре познати: запушен нос, кашлица, болки в гърлото.

В тези моменти има една билка, която може да ни накара да се почувстваме по-добре, ако искаме да подсилим тялото си с природни средства – ехинацея. 

Ехинацея е билка, позната на всяко семейство от десетилетия и се използва често, още при първите неразположения. Но знаете ли, че тя е полезна не само в случаите, в които се чувствате болни. Под формата на хранителна добавка, ехинацея има много и разнообразни ползи за тялото. 

Ето какво е ехинацея и как да я приемате под формата на капсули от Swanson. 

Как действа Ехинацея 400 mg Swanson

Като растение, ехинацея е от рода на маргаритките. Но за разлика от тях, цветът му е лилав, а всяка част от него може да се използва като лечебно средство. 

Но защо ехинацея е толкова популярно средство за подобряване на здравето? Проучвания показват, че растението има много и разнообразни ползи за здравето, сред които: 

Подпомага възстановяването на тялото

В ежедневието си, когато сме подложени на повече стрес, това ни се отразява под формата на увредени клетки. Ехинацея има силата да предпази тялото ни от оксидативен стрес и да помогне на увредените клетки да се възстановят, за да се чувстваме по-здрави и във форма. 

За здрав и силен организъм

Ако сте болни, ехинацея ще подпомогне по-бързото възстановяване. А, ако сте здрави, ще ви предпази от бактериите и вирусите, пред които се изправяте всеки ден. Независимо дали е сезона на вирусите или не, ехинацея ще се погрижи да имате здрав и силен имунитет. 

Бори се с възпалението

Когато стресът се превърне в част от живота ни, в телата ни се получава възпаление. Натрупано в по-големи форми, възпалението може да доведе до хронични заболявания и по-сериозни проблеми. Ехинацея има силата да успокоява възпалението и да се грижи тялото да бъде здраво и силно за по-дълго време. 

За кого е подходящ приемът на ехинацея под формата на капсули?

Ако се чувствате отпаднали и със слаб имунитет, приемът на ехинацея е естествено решение. Но, ако към момента не сте болни или настинали, може би ще се зачудите защо ви е нужно да приемате добавката. Извън стандартните ползи, с които всички сме запознати, ехинацея е подходяща и, ако: 

  • Страдате от гъбични инфекции;
  • Чувствате се отпаднали и постоянно уморени;
  • Имате възпаление на дихателната система. 

Как да приемате ехинацея като хранителна добавка? 

Може да приемате ехинацея в зависимост от състоянието си, както следва:

  • Ако не сте болни, а просто искате да се възползвате от останалите полезни свойства на билката, приемайте по една капсула дневно;
  • Ако вече страдате от настинка или някакъв грип, приемайте по 3 капсули от продукта дневно. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

За профилактика и подсилване на имунната система да се приема по 1 капсула на ден с достатъчно количество вода. При наличието на инфекция или друг проблем да се приемат по 3 капсули на ден с достатъчно количество вода. Ограничете употребата до 8 последователни седмици.