Ехинацея / EchinaMax® Echinacea 2500 mg Webber Naturals - 60 софтгел капсули

Ехинацея / EchinaMax® Echinacea 2500 mg Webber Naturals - 60 софтгел капсули

Софтгел капсулите Ехинацея на марката Уебер Натуралс поддържат терапията при състояния на инфекции на горните дихателни пътища. Добавката EchinaMax® Echinacea помага за облекчаване на симптомите и съкращаване на продължителността на инфекциите на горните дихателни пътища.

12.20 лв.
Производител:
Код на продукта: 3511WN
Магически точки: 12
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 4
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 софтгел капсули
  • Ехинацея 132 mg

Описание

Меките капсули Echinacea EchinaMax подпомагат терапията при преодоляване на възпаленията на горните дихателни пътища като например чести настинки. Добавката Ехинацея спомага за облекчаване на симптомите и намаляване на продължителността на възпаленията на горните дихателни пътища.

За какво се използва билката Ехинацея?

Растението Ехинацея се използва в продължение на векове като стимулащо средство за имунитета. Най-честата му употреба днес е за предотвратяване на настинки и възпалено гърло, или ускоряване на възстановяването от тези инфекции. Научните изследвания с ехинацея потвърждават, че има дълбоко действие над имунната защита и следователно могат да помогнат за предотвратяване на установяването и разпространението на инфекции. 

Какво е действието на добавката Ехинацея?

Ехинацеята активно може да помогне на организма да увеличи стойностите на левкоцитите, както и на интерферон, интерлевкин, тумор-некроза фактори, активност на антителата, и естествен убиец на клетъчната активност. Грип и настинки се повлияват добре от ехинацея. Ефект на Ехинацея purpurea върху имунната система се дължи на синергичното действие на полизахариди, алкиламиди и цихоринова киселина, ключови активни в този вид.

Какъв е произхода на билката Ехинацея?

EchinaMax® Ехинацея Супер Концентриран от Webber Naturals е получен от въздушните и кореноплодните части на Ехинацея purpurea, отглеждани в девствената долина Оканаган на Британска Колумбия. Достигнете до него при първия признак на настинка или грип или го използвайте като превантивна, ако сте в контакт с хора, които кашлят и кихат.

Какви са историята и приложението на добавката Ехинацея?

Уебър Naturals Ехинацея пълен спектър билката е използвана като стимуларащо средство на имунната система. Най-редовното приложение днес е за предотвратяване на настинки и възпалено гърло, или ускоряване на възстановяването от инфекции. Научните изследвания с ехинацея потвърждават, че това е дълбок стимулант на имунната система и следователно могат да помогнат за предотвратяване на установяването и разпространението на инфекции.

Работи като стимулатор за имунната грижа, ехинацеята активно може да помогне на организма да увеличи нивата на левкоцитите, както и интерлевкини, интерферон, тумор некроза фактор, активност на антителата. Стимулирането на Ехинацея purpurea върху имунната система се дължи на синергичното действие на полизахариди, алкиламиди и цихорична киселина.  

Обобщение

Хранителната добавка EchinaMax Ехинацея на марката Уебър Натуралс Ехинацея е с най-високата ни потентност E. purpurea концентрат. Използва се при лечението и профилактиката на настинки и грип, известно е още, че облекчава възпалението и времето за възстановяване на скоростта от инфекции. Ехинацея добавката може да се взима превантивно по време на студ и грип сезон.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 4 софтгел капсули дневно.