Ехинацея / Echinamide® Echinacea 1000 mg Natural Factors - 50 ml (без алкохол)

Ехинацея / Echinamide® Echinacea 1000 mg Natural Factors - 50 ml (без алкохол)

Ехинацея на канадската марка Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на тинктура от 50мл. без алкохол. Добавката Echinamide с Echinacea от 1000мг. е предназначена за предотвратяване на настинки, респираторни инфекции и грип.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.47 лв. -10%
27.19 лв.
Производител:
Код на продукта: 4728NF
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 25
  • Дози на ден 1
  • Една доза 2 ml
  • Разфасовка 50 ml
  • Ехинацея 1000 mg

Описание

Ехинацея на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на тинктура от 50мл. без алкохол. Ехинамид Ехинацея 1000mg без алкохол е предназначен за настинка, грип и респираторни инфекции.

Защо отслабва устойчивостта на тялото през есенно - зимният сезон?

Някои хора са много податливи на вирусни и бактериални инфекции, които ни атакуват през есенно - зимния период. Заразяването се дължи на понижената ни имунна защита, която не успява да се пребори с повечето бактерии и вируси. В много случаи се прибягва до „лекуване на крак“. В такива случаи състоянието се усложнява и почти през цялата зима се влачим недоизлекувани, заради хрема, проблеми с горните дихателни пътища, кашлица, обща умора. За да се спре този порочен кръг, е нужно да се подсигури стабилна подкрепа на имунната защита!

Какъв е произходът на растението Ехинацея?

Ехинацея (Ехинацея purpurea) е растение, родено в Северна Америка. Растението, известно в Полша като Purple coneflower, се култивира като орнаментно растение, но е използвано и като билкова суровина. Добавката Ехинамид съдържа екстракти от корени и листа от растението Ехинацея, които представляват източник на много вещества, в помощ на имунната система и предпазване от инфекции.

Какво представлява Ехинамид тинктура?

Ехинацея Ехинамид / билкова тинктура / стимулира клетките на имунитета  към устояване на нежеланите нашественици, включително фагоцитите, които погълват и усвояват бактериите и другите чужди тела.

Мощните свойства на Ехинацея билков екстракт допринася за повишаване на броя на левкоцитите, предпазващи организма от чуждите микроорганизми.

Какви са свойствата на Ехинацея?

Високоефективният ехинацея продукт на Натурал Факторс поддържа оптималната функция на дихателната и имунната система и намалява проявите на настинка и грип. Намалява се периода на заболяване и намалява риска от появата на инфекции и настинки.

Течния екстракт от биологично отгледана Ехинацея purpurea Ехинамид, получен чрез процеси на двойно извличане. Ехинамид повишава имунния отговор, тъй като е източник на три активни важни съставки в подкрепа на имунитета.

Приемането на ехинацея помага на организма с горните дихателни инфекции, настинки или грип. 

Обобщение

Ехинацея на канадската компания Натурал Факторс е хранителна добавка, която активно увеличава имунитета на организма. Благодарение на наличието на множество естествени вещества, упражнява противовъзпалителен ефект, облекчава тежестта и продължителността на инфекцията.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 ml 1-2 пъти дневно разтворено във вода.