Ехинацея екстракт / Echinamide® Fresh Herb Extract 250 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Ехинацея екстракт / Echinamide® Fresh Herb Extract 250 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Ехинацея екстракт на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 250мг. Екхинамид Fresh Herb Extract е изключително известен със своите мощни свойства като имуностимулатор и в борбата срещу интектиране на горните дихателни пътища.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 15.98 лв. -10%
17.75 лв.
Производител:
Код на продукта: 4524NF
Магически точки: 18
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 18-90
  • Дози на ден 1-5
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Ехинацея 250 mg

Описание

Екстрактът от Ехинацея за висок имунитет на Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули. Добавката Екинамид е естествен и изключително ефективен имуностимулатор, получен от корените и листата на билковото растение ехинацея. Ехинацеята е добре известна със своите изключителни действия срещу инфекциите на горния дихателен апарат.

Предимства на Ехинамед

  • естествен и ефективен имуностимулатор;
  • мощни свойства в борбата срещу инфектиране на горния дихателен апарат;
  • увеличава защитните сили на организма;
  • високоустойчив на вируси и бактерии. 

Капсулите Ехинацея от Natural Factors могат да бъдат както целогодишна подкрепа за имунитета, така и силно ефикасно средство при първи прояви на грип и настинка. 

Патентованият екстракт от капсулите Екинамед е гарантирано, че включва важни активни състави за адекватно поддържане на имунната защита. Активните съставки са изцяло с растителни източници. 

Какво представлява билката Ехинацея?

Ехинацея (echinacea пурпурея) е билково растение, с произход от Северна Америка. Растението, известно в Полша като лилава конусфлора се отглежда като декоративно растение, но също така се използва като билкова суровина. За създаване на добавката Екхинамид, се използват корените и листата на билката Ехинацея. Частите на растението са източник на много полезни съставки, поддържащи имунитета и защитаващи тялото от инфекции.

Свойства на Екинамидът

Повишена активност на имунната система

Ехинацея активно подкрепя имунната система. Билковата добавка допринася за увеличаване на пролиферацията и активността на имунните клетки. Тяхната повишена активност води до засилване на секрецията на бактерицидните и вирусицидните съединения и стимулира фагоцитозата от клетките на разхлабител, насърчавайки по - скоростното премахване на патогените от организма.

По-нисък риск от инфекция и възпаление

Purple конусофер спомага за ограничаване на появата на инфекции чрез гореспоменатото стимулиране на имунната защита. Това свойство се дължи на неспецифичен инхибиторен и бактериостатичен ефекти върху вирусното размножаване и гъбичките. Екстрактът от ехинацея от своя страна намалява тежестта на възпалението чрез намаляване на секрецията на възпалителни медиатори, т.е. левкотриени или простагландини.

Допълнителни свойства за насърчаване на здравословното състояние

Някои източници прогнозират ползотворен ефект на Ехинацеята към ракова терапия. Билката може да окаже също благотворно въздействие над здравето на кожата и регенерацията, по-бързото зарастване на раните, както и заличаването на пъпките.

Обобщение

Капсулите Echinamide Extract Fresh Herb  на Натурал Факторс е добавка, която активно увеличава имунитета на организма. Поради изобилието на натурални вещества екстракта от Ехинацея упражнява противовъзпалително действие. Това позволява облекчаване при продължителни и тежки инфекции.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден за поддържане на имунната система.

При симптоми на вирус може да приемете 5 софтгел капсули на ден.