Екстракт от лют червен пипер / Cayenne Pepper Extract 40000 H.U. HAYA LABS - 100 Капсули

Екстракт от лют червен пипер / Cayenne Pepper Extract 40000 H.U. HAYA LABS - 100 Капсули

Добавка с високо съдържание на витамини и минерали, която стимулира метаболитните процеси и усвояването на веществата в тялото. Помага за пречистването на организма и за разграждането на натрупаните мазнини. Подобрява кръвообращението.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 17.10 лв. -10%
19.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007028
Магически точки: 19
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 1
 • Разфасовка 100 капсули
 • Лют червен пипер 500 mg

Описание

Екстракт извлечен от червен лют пипер

Cayenne Pepper Extract 40000 H.U. в 100 капсули от Haya Labs е хранителна добавка, чието основно съдържание е извлечен екстракт от червен лют пипер. Основното активно вещество на тази формула е капсаицин. Но освен това червеният и лют пипер се характеризира и с много други полезни съставки, сред които са съдържание на:

 • витамини А, В, С със сравнително високо ниво;
 • магнезий, калий, рибофлавин.

Лютият червен пипер ни е сравнително познато растение. Често присъства на нашата трапеза като подправка, която придава лют, свеж и пикантен тон на нашите любими ястия. Обаче всъщност, за да се възползваме максимално от неговите полезни свойства, то той трябва да се приема под формата на хранителна добавка, а не в суров вид. Такава възможност ни предоставя добавката на капсули Cayenne Pepper Extract от Haya Labs.

Как помага приемът на Екстракт от лют червен пипер 4000 H.U.?

Екстрактът от лют пипер стимулира провеждането на метаболитните процеси в човешкото тяло. Действа в посока за тяхното ускоряване, като подпомага усвояването на приетите вещества в тялото и подобрява разграждането най-вече на мазнините. В същото време стимулира по-голямото отделяне на храносмилателни сокове в стомаха.

Самата добавка притежава и добър отслабващ ефект, като подпомага процесите на отслабване и изхвърляне на нежеланите мазнини. Нейният полезен ефект е използван най-вече при провеждане на диети и хранителни режими. 

Добавката притежава отлични антиоксидантни свойства. Пречистването на тялото подпомага здравето и функцията на черния дроб. Подобрява се здравословното състояние на организма и се повишава имунният отговор срещу грипове и настинки.

Активният компонент капсаицин подобрява кръвообращението в цялото тяло. Засиленото кръвообращение води до подобряване на състоянието на кръвоносните съдове, като не позволява да се образуват тромби.

Cayenne Pepper Extract притежава:

 • витаминно-минерално съдържание;
 • болкоуспокояващ ефект;
 • имуностимулиращи свойства;
 • антиоксидантен и пречистващ ефект;
 • лечебни свойства.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1-2 капсули на ден с храна.