Екстракт от Маточина / Lime Balm Cvetita Herbal - 60 капсули

Екстракт от Маточина / Lime Balm Cvetita Herbal - 60 капсули

Маточина (Lime Balm) е растение, което е познато и се ползва от години назад във времето. От маточината се правят масла, участва в лекарствени и козметични продукти, може да се приготвя и като чай.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.30 лв. -10%
27.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950792
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 60 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Екстракт от маточина 300 mg

Описание

Най-полезни от маточината са нейните маслодайни листа, които имат свеж дъх, подобен на мента или цитрус. Листата й съдържат много полезни растителни ензими, витамин С, дъбилни вещества и други. Консумацията й има добър ефект върху настроението и действа успокояващо и релаксиращо. Помага особено при неразположения на стомаха и стомашно-чревния такт.

Ползи за сърдечната и съдова система

Екстрактът от маточина на таблетки влияе ползотворно на сърдечно-съдовата система като нормализира сърдечния ритъм, помага при аритмия, хипертония, високо кръвно налягане. Действа благоприятно върху кръвообращението в организма.

Естествен антиоксидант

Маточината е позната с нейните качества като антибактериално и антиоксидантно средство, като прочиства организма. Тя е богата на флавоноиди, които действат като естествен антиоксидант и помагат за изхвърлянето от организма на всички токсини.

Силно успокояващо действие

Растението има редица ползи по отношение на настроението, при стрес, натоварване и преумора. Успокояващото действие помага да имаме по-дълъг и спокоен сън, за по-лесното концентриране и срещу борбата с напрежението и по-високите нива на стрес. Спокойствието подобрява работата и на нервната система, като облекчава признаците на умора, отпадналост, липса на настроение. 

Подобрява стомашната и чревната система

Нейните качества на антиоксидант и антивирусно средство действат положително и върху цялата храносмилателна система, като спомагат по-бързото прочистване и при проблемно храносмилане, в отговор на което се появяват болки, неразположение, липса на апетит и други. Действа като пробиотик и подобрява флората в червата и киселинността в стомаха.

Желатиновите капсули екстракт от листа на маточина на Cvetita Herbal са чудесно решение да успокоите вашия организъм.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

По една капсула на ден, през деня или вечерта.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: