Екстракт от зелен чай / Green tea extract 400mg NOW - 100 Капсули

Екстракт от зелен чай / Green tea extract 400mg NOW - 100 Капсули

Зелен чай - мощен антиоксидант и противостареещо средство. Предпазва от свободните радикали, токсини, различни видове заболявания и болестотворни агенти. Съдържа кофеин и увеличава енергията. Помага за по-лесно изгаряне на мазнините.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 29.70 лв. -10%
33.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739047052
Магически точки: 33
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 100 капсули
  • Витамин C 60 mg
  • Зелен чай 400 mg

Описание

Знаете колко полезен е зелният чай за човешкото здраве. Известно е, че ако искате да поддържате тялото си във форма, имунитетът силен, а кожата красива, трябва да включите зеления чай в ежедневието си.

Но, за да получите необходимото количество ценни вещества, често трябва да пиете повече чай, отколкото предполагате. Има и по-лесен начин да се радвате на полезните свойства на зеления чай. Просто приемайте екстрак от зелен чай под формата на капсули. Ето защо:

Какво представлява екстрактът от зелен чай?

Зеленият чай  има славата на един от най-често консумираните чайове в света. Когато говорим за екстракт от зелен чай, имаме в предвид концентриран зелен чай под формата на капсули, който може да приемате като хранителна добавка. Той е много по-лесен за прием, особено в летните дни, когато предпочитате други напитки.

Защо екстрактът от зелен чай е толкова полезен?

Той е пълен с антиоксиданти

Екстрактът от зелен чай е също толкова богат на антиоксиданти, колкото и самият чай. Антиоксидантите помагат на тялото да се бори с вредното въздействие на околната среда, известно като оксидативен стрес и отговорно за стареенето и някои заболявания. Приемът на екстракт от зелен чай ще ви поддържа млади, здрави и енергични.

За здраво сърце

Под въздействието на оксидативния стрес, в кръвта ви се натрупват повече мазнини, което води до възпаление в артериите, а от там и до високо кръвно налягане. Антиоксидантите, които ще приемете с екстракта от зелен чай ще намалят възпалението и ви помогнат да поддържате кръвното си налягане във форма

Без излишни килограми

Процесът, при който тялото ви изгаря калории, за да смила храната и да произвежда топлина, се нарича Термогенеза. Приемът на зелен чай може да ускори този процес и да ви помогне да изгорите повече калории, което непременно ще доведе до загуба на повече килограми.

За красива и здрава кожа

Антиоксидантите в зеления чай се грижат кожата да бъде защитена от вредното въздействие на околната среда. Редовният прием на зелен чай може да предотврати кожни заболявания като загуба на еластичност на кожата, възпаление, преждевременно стареене и рак, причинени от излагане на UV лъчи.

Как да приемате екстракт от зелен чай от Now Foods?

Ако искате да включите екстракта от зелен чай в ежедневието си, приемайте между 1 и 3 капсули от продукта всеки ден с много вода. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 - 3 капсули на ден по време на хранене.