Екстракт от зелено кафе на зърна / Green Coffee Bean 500mg HAYA LABS - 60 Капсули

Екстракт от зелено кафе на зърна / Green Coffee Bean 500mg HAYA LABS - 60 Капсули

Зелено кафе в помощ на всяка една диета и тренировъчен режим. Подпомага отслабването, като в същото време осигурява антиоксидантна защита и подобрява кръвното налягане, мозъчната функция и настроението.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 29.70 лв. -10%
33.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007967
Магически точки: 33
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1-3
  • Разфасовка 60 капсули
  • Зелено кафе 500 mg

Описание

Зелено кафе от Haya Labs и неговото приложение

Голяма част от нас пият всекидневно кафе и са запознати с неговите тонизиращи и енергизиращи свойства. Възползваме се от приятната напитка, за да се събудим по-лесно, да преживеем тежкия следобед на работа или за да си набавим допълнителна доза енергия през дългия ден. Преди няколко години обаче малко от нас бяха чували за "зелено кафе", докато днес то е широко популярно и продължава да набира скорост в своето приложение. Зеленото кафе всъщност представлява все още суровите зърна на обикновеното кафе, което сме свикнали ежедневно да приемаме под формата на напитка. Разликата е, че за да се получи любимата напитка, то кафеените зърна преминават през специални технологии на изпичане, докато за изработването на различните видове хранителни добавки, то се извлича екстракт от кафееното зърно, докато то все още не е узряло.

Екстрактът от Зелено кафе 500 мг в хранителната добавка от Haya Labs е извлечен по специална технология от зелени кафеени зърна, за да достигнат до вас всички страхотни свойства и качества, които притежават все още неузрелите зрънца кафе.

Какво е приложението на добавката Green Coffee Bean?

Зелените зърна кафе се характеризират с много специфичен антиоксидант, който се нарича CGA ли хлорогенова киселина. Този антиоксидант притежава доста специфично въздействие върху човешкото тяло, като успява да блокира процесът по усвояване на глюкозата в тънките черва. Едновременно с това предотвратява и нейното освобождаване от черния дроб и организма. Тези процеси "принуждават" тялото да започне да използва мазнини, за да захрани провеждането на различните процеси, вместо да използва наличните въглехидрати. По този начин зелено кафе стимулира процесите по отслабване и премахване на натрупаните в организма мастни клетки и мазнини.

Зеленото кафе подпомага изгарянето на нежеланите мазнини, които са се натрупали в тялото. Поради тази причина, тази хранителна добавка се превръща в страхотен помощник при провеждането на различни видове диети или програми за отслабване. Тя подпомага тяхното действие и с по-малко усилие, вие ще постигнете по-добри резултати.

Освен своите положителни качества, свързани с отслабването, то зеленото кафе:

  • Понижава кръвното налягане в тялото.
  • Осигурява добра антиоксидантна защита.
  • Стимулира работата на мозъка.
  • Подобрява общото настроение.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 1 до 3 таблетки на ден.