Естествен ресвератрол 50 mg NOW - 60 Вега капсули

Естествен ресвератрол 50 mg NOW - 60 Вега капсули

Ресвератролът е известен като мощен антиоксидант, който помага на тялото да бъде здраво и го предпазва от вредното въздействие на околната среда.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 50.40 лв. -10%
56.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739033390
Магически точки: 56
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1
  • Една доза 2 капсули
  • Екстракт от червено вино - без алкохол 200 mg
  • Разфасовка 60 капсули
  • Екстракт от гроздово семе 100 mg
  • Зелен чай 200 mg
  • Японска фалопия 200 mg

Описание

5 причини да приемате Ресвератрол под формата на хранителна добавка

Ако сте от хората, които обичат да приключват деня си с чаша червено вино, то най-вероятно сте чували за неговите полезни свойства. Не, те не са мит, който любителите и производителите на вино разпространяват.

Всъщност, червеното вино е полезно, заради наличието на съставка, наречена Ресвератрол. Ресвератролът е известен като мощен антиоксидант, който помага на тялото да бъде здраво и го предпазва от вредното въздействие на околната среда.

Ако обаче не сте фенове на виното, но все пак искате да дадете на тялото защита от оксидативен стрес, можете да приемате Ресвератрол под формата на хранителна добавка.

Освен тази защита, той ще ви осигури редица други ползи, сред които:

Грижа за сърцето

Знаете, че чаша вино дневно се препоръчва при високо кръвно и проблеми със сърцето. Това е така именно заради ресвератролът. Неговите антиоксидантни свойства го правят чудесно средство за регулиране на високо кръвно налягане. Ресвератролът е отговорен за производството на азотен оксид, който отпуска кръвоносните съдове.

При висок холестерол

Ако страдате от висок холестерол, ресвератролът може да помогне. Като намалява ефекта на ензим, отговорен за производството на холестерол и благодарение на антиоксидантните си свойства, ресвератролът намалява „лошия“ LDL холестерол и натрупването на плака по стените на артериите.

За добра мозъчна функция

Няколко проучвания показват, че пиенето на червено вино може да помогне за забавяне на свързания с възрастта когнитивен спад. Това отчасти може да се дължи на антиоксидантните и противовъзпалителни свойсва на ресвератрола.

Може да помогне за контролиране на диабета

Доказано е, че ресвератролът има няколко ползи при хора, страдащи от диабет. Приеман ежедневно, ресвератролът има силата да повиши инсулиновата чувствителност и да предотврати усложнения, които диабетът може да предизвика.

При болки в ставите и сухожилията

Ако страдате от болки в ставите и сухожилията, ресвератролът може да помогне. Неговото антиоксидантно действие ще предпази хрущяла от възпаление, а от там ще намали болките и неприятните усещания при движение.

Как да примате ресвератрол?

Осигурете на тялото си доза здраве и антиоксидантна защита като приемате по една капсула ресвератрол дневно. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули дневно.