Естествен ресвератрол / мегасила 200 mg NOW - 120 Вега капсули

Естествен ресвератрол / мегасила 200 mg NOW - 120 Вега капсули

Ако обичате да пиете вино, то поне веднъж сте чували колко полезно е червеното вино за Вашето здраве. Това е така, благодарение на Ресевратрол.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 94.50 лв. -10%
105.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 282
Магически точки: 105
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 2 капсули
  • Екстракт от червено вино - без алкохол 10 mg
  • Разфасовка 120 вега капсули
  • Японска фалопия 400 mg

Описание

Защо да приемате ресвератрол под формата на хранителна добавка? 

Ако обичате да пиете вино, то поне веднъж сте чували колко полезно е червеното вино за Вашето здраве. Това е така, защото то съдържа в себе си естествен ресвератрол, известен със своите полезни за организма свойства. Като изключим, че прави виното много полезно, ресвератролът сам по себе си се счита за елемент, който може да ни помогне да бъдем здрави и да се избавим от вредното влияние на околната среда. 

Ресвератролът е растително съединение, което е мощен антиоксидант. Ще го откриете най-често в храни и напитки като червено вино, грозде, червени плодове и фъстъци.

Най-голямо количество ресвератрол откриваме в ципите и семената на грозде и червени плодове като боровинки.

Ето защо да приемате ресвератрол под формата на хранителна добавка и как да приемате естествения ресвератрол от Now Foods

Ресвератролът може да намали кръвото налягане 

Ако искате да се погрижите за кръвното си налягане и да го понижите до нормални стойности, приемайте ресвератрол. С негова помощ в тялото ви се образува азотен оксид, известен с това, че помага на кръвоносните съдове да се отпуснат като по този начин влияе на кръвното налягане. 

Ресвератролът се грижи за здравето на кожата и намалява признаците на стареене

Благодарение на своите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, ресвератролът е чудесно средство за разкрасяване. Той се грижи кожата и косата да бъдат здрави като елиминира вредното влияние на околната среда и ги поддържа красиви. 

Ресвератролът е полезен за мозъка и нервната система 

Ресвератролът има силата да забавя стареенето като се грижи за здравето на мозъка и нервната система. Приемът на ресвератрол може да предотврати различни заболявания на мозъка. Изглежда, че ресвератролът блокира онези протеинови фрагменти, които подпомагат образуването на плаки, a от там и намалява възможността за развитие на заболявания като Алцхаймер. 

Как да приемате ресвератрол от Now Foods? 

Ако искате да се погрижите за тялото си, да подобрите метаболизма си и да пречистите тялото си от вредните токсини, приемайте по една таблетка ресвератрол дневно. Имайте в предвид, че ресвератрол от Now Foods е хранителна добавка и не може да замести разнообразното, здравословно хранене. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 2 капсули дневно.