Фолиева киселина витамин Б9 800mcg + витамин Б12 25mcg NOW - 250 Вега таблетки

Фолиева киселина витамин Б9 800mcg + витамин Б12 25mcg NOW - 250 Вега таблетки

Витамините от група В са изключително важни за човешкото здраве. Приемани ежедневно, те ще ви осигурят сила, енергичност и здраве. Повечето от тях лесно се набавят с разнообразно и здравословно меню, има няколко витамина от групата, които сякаш ни е по-трудно да си набавим само с храната. Това са витамините В9 и В12.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.90 лв. -10%
21.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739004765
Магически точки: 21
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 250
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1
  • Разфасовка 250 вега таблетки
  • Витамин B12 25 mcg
  • Витамин B9 (фолиева киселина) 800 mcg

Описание

Витамините от група В са изключително важни за човешкото здраве. Приемани ежедневно, те ще ви осигурят сила, енергичност и здраве. И докато повечето от тях лесно се набавят с разнообразно и здравословно меню, има няколко витамина от групата, които сякаш ни е по-трудно да си набавим само с храната.

Това са витамините В9 и В12.

Какво трябва да знаете за В9 и В12?

B9

Витамин В9 се среща в две основни форми, фолат и фолиева киселина. Всяка от тях има уникални свойства и действа на тялото по различен начин. Може да си набавите витамин В9 по естествен начин, ако се храните с повече зелени храни: аспержи, авокадо, брюкселско зеле и зелени листни като спанак. Ако обаче водите забързано ежедневие, в което ви е трудно да балансирате менюто си, най-доброто, което бихте могли да направите, е да приемате допълнително В9 под формата на хранителна добавка.

В12

В12, известен още като кобаламин, е водоразтворим витамин от група В, също от съществено значение за здравето на човешкия организъм. С негова помощ телата ни образуват ДНК и червени кръвни телца, а нервната ни система функционира по най-добрия начин. Открит най-вече в храни от животински произход, от дефицит на В12 много често страдат по-възрастни хора, както и такива, които са на вегетарианска и веганска диета. В този случай, а и в случаите, когато не можете да се храните пълноценно, най-добре е да приемате и хранителна добавка в В12.

В9 + В12 от Now Foods – източник на здраве

Комбинацията между витамините В9 и В12 в този уникален продукт помага на организма ви да ги усвои по-пълноценно и качествено, тъй като и двата са едни от най-трудно усвоимите.

Комбинацията между двата витамина ви дава повече енергия и всички ползи, които В9 и В12 имат. Само една капсула дневно е достатъчна, за да се радвате на положителния ефект, който продуктът има. Не превишавайте препоръчителната дневна доза и не използвайте като заместител на здравословното хранене. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте една таблетка дневно, за предпочитане с хранене.