Формула при болки в гърба и ставите / Osteo Back Pain Relief with InflamEase® Webber Naturals - 120 капсули

Формула при болки в гърба и ставите / Osteo Back Pain Relief with InflamEase® Webber Naturals - 120 капсули

Формулата при болки в гърба и ставите на марката Уебър Натуралс помага за облекчаване на състояния на артрит и остеоартрит. Добавката Osteo Back Pain Relief with InflamEase предпазва хрущялите, костите и ставите от възпаление и осигурява антиоксидантна грижа.

55.19 лв.
Производител:
Код на продукта: 3372WN
Магически точки: 55
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 2
 • Една доза 2 капсули
 • Curcuma longa, Helianthus annuus/ (коренище и слънчогледови се 50 mg
 • Куркуминоид 75 mg
 • Разфасовка 120 капсули
 • Магнезий 25 mg
 • Босвелия 50 mg
 • Кора от бяла върба 100 mg
 • Патентована смес 50 mg Плодова смес от InflamEase® (76% полифеноли) Патенована смес от плодове от грозде /Vitis vinifera/, нар /Punica granatum/,ягода /Fragaria vesca/, червена боровинка /Vaccinium macrocarpon/,синя боровинка /Vaccinium corymbosum/, малина /Rubus idaeus/,черна боровинка/Vaccinium myrtillus/.

Описание

Добавката InflamEase на марката Уебър Натуралс съчетава антиоксидантни, противовъзпалителни, и облекчаващи болката свойства. Формулата за болки в гърба и ставите помага за облекчаване на заболявания в ставите, свързани с артрит, остеоартрит, влошаване на здравето на хрущялите и ставите.

Къде намира приложение хранителната добавка Osteo Back Pain Relief?

Използва се в билковата медицина за подпомагане на храносмилането, за облекчаване на флатулентната диспепсия. Влиза в ролята на протектор на черния дроб, увеличава жлъчните екскреции на конкременти от черния дроб, стимулира се свиването и отпускането на жлъчния мехур, и се прилага като силно противовъзпалително средство за облекчаване на болезнените състояния в ставите.

Какви са ползите от капсулите InflamEase?

 • Подпомага организма да усвои и разгради хранителните вещества въглехидрати, мазнини и протеини;
 • Грижи се за развитието и поддържането на костите;
 • Осигурява антиоксидантна грижа за подкрепа на доброто здраве;
 • Облекчава болките в ставите.

Защо Остеоартритната добавка е по – добра от останалите болкоуспокояващи медикаменти?

Хората с оплаквания от заболяването остеоартрит прибягват до болкоуспокояващи без рецепта, както и до нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) за намаляване на болката и подуването. Това дава временна възможност да се справите със сковаността и болезнеността на ставите. Тези лекарствени средства за могат кратко време да окажат полезно съдействие, но те могат да допринесат негативно на организма със своите странични ефекти, и да не подкрепят здравословното състояние на ставите в дългосрочен план.

Какво е приложението на добавката Остео болки в гърба и ставите?

Добавката Osteo Joint Ease е следващо поколение натурални съвместни грижи. Иновативната формула на марката Уебър Натуралс съдържа патентована съставка InflamEase™, включваща синергична комбинация от противовъзпалителни, антиоксидантни и облекчаващи източници за бързо превъзмогване на болката и възпалението. Добавката за остепороза е 100% естествена формула, която адресира болката, свързана с остеоартрит и предпазва хрущяла от влошаване.

Обобщение

Ставните грижи на добавката Osteo Back Pain Relief на марката Уебър Натуралс не само помагат с болка и възпаление, но и подпомагат дългосрочното здраве на ставите. Иновативните капсули помагат за възстановяване на хрущялите и смазване на ставите. Само две капсули на ден осигуряват ключовите хранителни вещества, за да се облекчи болката в ставите и да се поддържа здравият хрущял.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно. За интензивна употреба: По 4 капсули 2 пъти дневно.