Формула с рибено масло и други природни съставки / RxOmega-3 Women's Complete (300 mg EPA/DHA) Natural Factors - 60 софтгел капсули

Формула с рибено масло и други природни съставки / RxOmega-3 Women's Complete (300 mg EPA/DHA) Natural Factors - 60 софтгел капсули

Формула с рибено масло и други природни съставки на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули. Добавката RxOmega-3 Women's Complete е подходяща за поддържане на общата жизненост при жените, включително по време на пременопауза, менопауза и постменопауза.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.65 лв. -10%
27.39 лв.
Производител:
Код на продукта: 3576NF
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 60 софтгел капсули
 • Алфа линоленова киселина 130 mg
 • Гама-линоленова киселина 25 mg
 • Докозахексаенова киселина 100 mg
 • Ейкозапентаенова киселина 200 mg
 • Омега 3 320 mg
 • Рибено масло 535 mg
 • Ленено масло 250 mg
 • Масло от вечерна иглика 250 mg

Описание

Добавката RxOmega-3 Complete за жени от 300mg EPA/DHA на Натурал Факторс представлява природна грижа на сърдечно - съдовата дейност. Най – широкото приложение на Формула с рибено масло е за поддържане на общата жизненост при жените, включително по време на пременопаузата, менопаузата и постменопаузата.

Какво е необходимо да научим за добавката Омега-3 фактор?

С напредване на възрастта постепенно се появяват промени в женското тяло, които оказват неблагоприятно въздействие над общото здравословно състояние и външен вид. Тези промени са най-често хормонално базирани и действат както на физическото, така и на психическото развитие на жените.

Омега - 3 Complete е натурален продукт, специално предназначен за жени. RxOmega-3 Women's Complete е силно пречистен източник на основни мастни киселини, подкрепящи всеобщото здраве на жените. Добавката Омега-3 фактор за жени осигурява изключителна грижа за сърдечно-съдовата структура. Помага за понижаване на серумните триглицериди и контролиране на оптималните стойности на налягането в кръвта. Натуралното средство Омега укрепва кръвоносните стени и благоприятства за зрението и костната структура.

Какви са ползите от Формулата с рибено масло и други натурални съставки?

Добавката Формула с рибено масло за жени стимулира оптималните познавателни умения, поддържа паметта и концентрацията. Съставките в съчетание с рибено масло помагат за постигането на добро психо-емоционално балансиране и намаляване на депресията и тревожността.

Complete RxOmega-3 фактор за жените има благоприятно въздействие над кожата, намалява дразненето и зачервяването. Помага за грижата и здравословното състояние на косата и ноктите. 

Намаляват се проявите на задържане на течности, подуване на корема,  главоболие и др.

Какви са функциите на добавката с рибено масло за жени?

Хранителната добавка Омега - 3 фактор е източник на висококачествени масла от лен, вечерна иглика, в комбинация с рибено масло. 

 • Помага за поддържането на общата жизненост на жените;
 • Благоприятства оптималната функция на нервната и сърдечно-съдовата системи;
 • Грижи се за нормалната функция на женското тяло в предменструални дни, както и по време на постменструалния период.

Обобщение

Добавката RxOmega-3 с рибено масло е оригинален продукт на марката Натурал Факторс. Омега-3 фактори не съдържа консерванти, аромати и изкуствени цветове!

Гарантирано за продукта е липсата на съдържащи се отрови като пестициди, тежки метали и др. опасни съединения. Всички включени масла в хранителната добавка Омега-3 имат фармацевтичен клас и не съдържат вредни примеси и замърсители!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти на ден. При ставни проблеми приемайте по 2 капсули 5 пъти на ден.