Формула в подкрепа на простатата с Ликопен и Цинк / Super Prostate Extra Strength Webber Naturals - 60 софтгел капсули

Формула в подкрепа на простатата с Ликопен и Цинк / Super Prostate Extra Strength Webber Naturals - 60 софтгел капсули

Формула в подкрепа на простатата с Ликопен и Цинк от Webber Naturals е хранителна добавка с две ценни за организма вещества, които се използват за превенцията и подобравяне на симптомите при проблеми с простата. Освен това те са необходими и за нормалното функциониране на сърцето и имунната система.

79.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 3403WN
Магически точки: 79
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Домат 5 mg
  • Тиквено масло 480 mg
  • Разфасовка 60 капсули
  • Селен 55 µg
  • Цинк 15 mg
  • Сао палмето 320 mg

Описание

Значението на простата в мъжкия организъм

Простатата е важна жлеза в състава на мъжката репродуктивна система, която е отговорна за ефективността на семенната течност. Тя е с размерите на орех и се намира пред частта от пикочния мехур известна като уретра. С напредването на възрастта проявава тенденция да се увеличава като притиска уретрата и довежда до проблеми с уринирането и инконтиненция (изпускането на урина).

Най-често срещаните проблеми с простата

Простатит

Възпаление и подуване на простата, което причинява силна болка и може да е свързано с инфектиране на пикочния мехур.

ДПХ

Често срещан проблем при мъже в напреднала възраст, поради увеличението на жлезата, като в някои случаи е нужна хирургична намеса.

Рак на простата

Най-често срещания рак при мъжете и за щастие най-успешно лечимия.

Какви са ползите на Ликопена и Цинка и върху кои органи и функции оказват положителен ефект

Ликопенът е мощен антиоксидант от семейството на каротеноидите и предпазва организма от вредното въздействие на оксидативния стрес, причиняващ дегенеративни процеси. Той има успокоително действие при възпалителните процеси и намалява размерите на увеличената простата. Способността му да прочиства организма от нестабилни кислородни молекули, които  променят ДНК-то на клетките и причиняват тумори и увреждане на имунната система, му отрежда съществена роля за поддържането на здравословното състояние на важни органи и тяхната нормална функция. Цинкът също е важен елемент, който предпазва от негативното влияние на окислителните процеси и участва в синтеза на молекулите ДНК. 

Приемът на Super Prostate Extra Strength помага за  нормалното функциониране на простатната жлеза като намалява риска от развитието на доброкачествени или злокачествени тумори и оказва благоприятно въздействие върху потентността и работата на репродуктивната система при мъжете. Поддпомага и нормалното състояние на сърдечната дейност и имунната система, осигурявайки на организма две ценни вещества.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 софтгел капсула дневно по време или след хранене, няколко часа преди или след прием на други медикаменти.