Формула в подкрепа на зрението с Лутеин и Зеаксантин / Blue Light Protection Formula Webber Naturals - 40 софтгел капсули

Формула в подкрепа на зрението с Лутеин и Зеаксантин / Blue Light Protection Formula Webber Naturals - 40 софтгел капсули

Формулата в подкрепа на зрението с Лутеин на марката Уебър Натуралс помага за предпазване на очите от вредната синя светлина на електронните устройства. Добавката Blue Light Protection Formula поддържа условията на очите, свързани с увреждане на слънчевата светлина, възстановява чувствителността и зрителната острота.

26.35 лв.
Производител:
Код на продукта: 3042WN
Магически точки: 26
Наличност: Изчерпан

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 40
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 софтгел капсула
  • Зеаксантин 2 mg
  • Мезо-зеаксантин 2 mg
  • Разфасовка 40 софтгел капсули
  • Лутеин 20 mg
  • Невен 100 mg

Описание

Добавката Blue Light Protection Formula предоставя 20mg Лутеин, 2mg Зеаксантин и 2mg Мезо-Зеаксантин за опора на очите. Формулата в подкрепа на зрението помага за предпазване на очите от облъчването на синята светлина на мобилните и електронни устройства, понижава се умората и напрежението в очите, улеснява се възстановяването от отблясъците, чувствителността към контраста и се засилва зрителната острота. Капсулите поддържат условията на очите, поради увреждания от слънчевата светлина на AMD и катаракта.

Какви са приносите на Blue Light Protection формулата?

Добавката в подкрепа на очите от синята светлина се характеризира с Lutemax 2020, всепризната, клинично доказана каротеноидна формулировка. Клинично доказано е, че софтгел капсулите на формулата подобряват оптичната плътност на макулния пигмент и подкрепят зрителната производителност, което спомага за защитата на очите чрез филтриране на увреждащата синя светлина от мобилните екрани.

Какви са свойствата на добавката в подкрепа на очите?

Помага за подпомагане здравословното състояние на очите в условия на увреждане от слънчевата светлина и свързаната с възрастта макулна дегенерация. Намалява се вероятността от развитие на катаракта. Подобрява се чувствителността към контраста, подсилва се зрителната способност, бързото приспособяване на очите от внезапните отблясъци и намаляването на увреждане на клетките, вследствие на свободните кислородни радикали.

Подпомага се здравословното състояние на очите при млади и възрастни лица чрез понижаване на умората и напрежението в очите, свързани с използването на електронни устройства.

Допълнителни характеристики

Естествено получения екстракт от невен осигурява и 3-те макулни каротеноиди – Лутеин, Зеаксантин, и Мезо-зеаксантин, в пропорции 5:1, установено в природата, за оптимално подпомагане на здравето на очите. Тези ключови съединения подобряват оптичната плътност на макулния пигмент, което подпомага очите да изфилтрират синята светлина. Това помага да се предпази ретината и други очни тъкани от увреждане, което може да доведе до образуване на катаракта, заедно с подобряване на зрителната острота и отблясъци възстановяване. Проучванията показват, че Lutemax 2020 също подкрепя състоянието на очите при младите и възрастни лица посредством намаляване на напрежението и изтощението на очите, свързани с употребата на електронни устройства.

Обобщение

Формула за защита на синята светлина от Webber Naturals спомага за защитата на деликатната околоочна тъкан от увреждащите ефекти на синята светлина, излъчвана от електронните устройства и слънцето.  Blue Light Protection предлага естествен начин за подкрепа на визуалното здраве, независимо от вашата възраст, чрез комбиниране на широко изследвани и признати очни здравни съставки, лутеин и зеаксантин изомери, в удобен, един ден мекгел добавка.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 софтгел капсула дневно, за препоръчване с храни, с  богато съдържание на мазнини.