Формула в подкрепа на зрението с Лутеин, Зеаксантин и Омега 3 / Blue Light & Dry Eyes Protection Formula Webber Naturals - 30 софтгел капсули

Формула в подкрепа на зрението с Лутеин, Зеаксантин и Омега 3 / Blue Light & Dry Eyes Protection Formula Webber Naturals - 30 софтгел капсули

Формулата в подкрепа на зрението с Лутеин на марката Уебър Натуралс предпазва очите от вредната синя светлина на електронните устройства, облекчава състоянията на сухите очи и намалява напрежението в очите. С приема на добавката Blue Light & Dry Eyes Protection Formula се подобрява чувствителността към контраста и зрителната острота.

28.70 лв.
Производител:
Код на продукта: 3043WN
Магически точки: 28
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 софтгел капсула
 • Зеаксантин 2 mg
 • Мезо-зеаксантин 2 mg
 • Разфасовка 30 софтгел капсули
 • Докозахексаенова киселина 240 mg
 • Ейкозапентаенова киселина 360 mg
 • Омега 3 617.14 mg
 • Рибено масло 857.14 mg
 • Лутеин 20 mg
 • Невен 100 mg

Описание

Добавката Уебър Натуралс в подкрепа на зрението представлява формула, осигуряваща на тялото 20mg Лутеин, 2mg Зеаксантин и 2mg Мезо-зеаксантин за подкрепа на очите. Формулата помага за предпазване на очите от вредното влияние на синята светлина на мобилните устройства, облекчава синдрома на сухите очи и намалява напрежението им.

Какъв е приноса на добавката в подкрепа на зрението?

Софтгел капсулите Blue Light подобряват възстановяването на отблясъците, чувствителността на контраста и зрителната острота. Клинично доказано е, че капсулите подобряват оптичната плътност на макуларния пигмент и поддържат зрителната производителност, което спомага за защитаване на очите посредством филтрирането на увреждащата синя светлина, излъчена от електронните монитори.

Какви са предимствата на добавката Dry Eyes Protection Formula?

 • Помага за подпомагане здравословното състояние на очите в условия на катаракт и свързани с възрастта макулни дегенерации;
 • Намалява риска от развитие на катаракта;
 • Подобрява чувствителността на контраста, зрителната острота, възстановява отблясъците и намалява повреждането на клетките, предизвикано от свободните кислородни радикали;
 • Подпомага укрепването на очите при младите и възрастните лица чрез ограничаване на умората и напрежението в зрителните органи.

Какво е приложението на формулата в подкрепа на очите? 

Добавката осигурява облекчение и подобряване на проявите на синдрома на сухите очи, включително подкрепата за правилната дейност на сълзата, (изразено в намалена скорост на изпаряване на сълзата и увеличаване на секрецията им). Капсулите Blue Light поддържат когнитивното и сърдечно-съдовото здраве и/или мозъчната функция.

Допълнителни характеристики

Всяка софтгел капсула съдържа 100mg Lutemax 2020, естествено получен екстракт от цветята от невен, който предоставя и трите макулни каротеноиди – 20mg Лутеин, 2mg Зеаксантин, и 2mg Мезозеаксантин – за да помогне на очите да филтрират увреждащата синя светлина. Хранителните съставки подкрепят ретината от светло индуцирано окислително увреждане и поддържат условията на очите, включително свързаните с напредване на възрастта макулна дегенерация (AMD) и катаракта. 

Обобщение

Blue Light Dry Eyes Protection формула от Webber Naturals предлага натурален и удобен начин за подкрепа на визуалното здраве и борбата със синята светлина по време на цифровата ера. Капсулите спомагат за подобряване на зрителната острота и спосоността на очите да реагират на отблясъците, като фарове за автомобили през нощта. Тази цялостна формула поддържа здравето на очите при млади и възрастни чрез намаляване на напрежението в очите и умората на очите, свързани с използването на електронно устройство. Тя също така включва омега-3 мастни киселини от рибено масло за осигуряване на облекчение и подобряване на симптомите на синдром на сухото око.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 софтгел капсула дневно, за препоръчване с храни,  богати на мазнини.