Формула за добро храносмилане / Soothe Digest Natural Factors - 90 капсули

Формула за добро храносмилане / Soothe Digest Natural Factors - 90 капсули

Формула за добро храносмилане на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Soothe Digest се грижи за метеорността и подуването на корема, отпуска гладките мускули на стомаха, намалява болезнените спазми и изтласква излишните газове.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 32.30 лв. -10%
35.89 лв.
Производител:
Код на продукта: 1747NF
Магически точки: 36
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 3
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Анасон семе 150 mg
  • Кимион семена 100 mg
  • Копър 200 mg

Описание

Хранителната добавка Формула за Добро Храносмилане на марката Натурал Факторс е естествен натурален продукт и е предназначена за облекчаване на състояния на подуване на корема и образуване на газове. 

Какви са проявите на стомашно – чревната неразположеност?

В днешно време проблемите със стомашно-чревната структура все повече зачестяват. Усеща се болезнено и затруднено храносмилане (диспепсия), подуване на стомаха и метеоризъм, изпитване на тежест след храна, образуване на киселини в стомаха и др. В по-сериозни случаи се развиват състояния на гастрит или язва. Основните причини за тези нарушения са на първо място са лошият хранителен режим и процес, както и огромния стрес от ежедневието.

Кои са причините за проблеми със стомаха?

Честото консумиране на рафинирани, нискокачествени храни, с консерванти и други неполезни вещества, преяждане, поглъщане на големи хапки от храната и недостатъчно дъвчене, водят до задръстване на черния дроб и храносмилателната структура.

Непрекъснатото подлагане на стресови фактори оказва неблагоприятно действие върху тялото и по-конкретно, стомашно-чревната структура. Стресът и напрежението редовно причиняват състояния на пептични язви, синдром на раздразнените черва, улцерозен колит и други.

Как може да се избегнат проблемите с храносмилането?

Формулата за добро храносмилане се бори срещу метеорността и подуването на корема, отпуска гладките мускули на стомашно-чревната система, понижава подуването на корема и спазмите на червата и стомаха, както и допринася за изтласкването на излишния газ. Противовъзпалителните свойства неутрализират образуването на киселини. 

Какво е действието на добавката Добро храносмилане?

Добавката за Добро храносмилане има антимикробен и антисептичен ефект, и помага за премахване на бактериалните патогени, развиващи състояния на гастрит, пептична язва и други храносмилателни нарушения. 

Допълнителни характеристики и състав на Формула за добро храносмилане

Добавката Добро храносмилане съчетава екстракти от семената на копър /Foeniculum vulgare/, анасон /Pimpinella anasum/ и кимион /Carum carvi/.

Тези три газо-репелентни билки са известни с полезните си свойства над храносмилателната структура.Семената се използват в билковата медицина за облекчаване на прецесите на храносмилане и стимулирането на апетита.

Семената от копър смекчават коремната болка и допринасят за нормалната функция на дебелото черво, понижават образуването на газове и болки на стомашно-чревния тракт. Копърът има успокояващо действие върху киселините в стомаха.

Анасонът е известен с естествените свойства срещу лошо храносмилане, гастрит, колики, газове и др. Има дезинфектантно и антибиотично действие.

Кимионът има спазмолитичен и газо-репелентен ефекти. Ограничава симптомите на нарушено храносмилане.

Обобщение

Хранителната добавка Soothe Digest на марката Натурал Факторс е чудесно решение за вашето храносмилане. Формулата за добро храносмилане оптимизира храносмилателните процеси и намалява постпрандиалния дискомфорт.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден с храна.