Формула за памет и концентрация / PS IQ Memory Natural Factors - 60 софтгел капсули

Формула за памет и концентрация / PS IQ Memory Natural Factors - 60 софтгел капсули

Формулата за памет и концентрация на Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули. Добавката PS IQ Memory е предназначена при проблеми с паметта, вниманието, скоростта на реакция и др. Приложението му е при лесно забравяне, объркване, трудна или невъзможна концентрация, прекомерно разсейване и др.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 33.35 лв. -10%
37.05 лв.
Производител:
Код на продукта: 2614NF
Магически точки: 37
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка
  • Дози на ден 3
  • Една доза 3-4 капсули
  • Разфасовка 60 софтгел капсули
  • Масло от риба тон 200 mg
  • Витамин E 10 mg
  • Лецитин от слънчоглед 138 mg
  • Масло от вечерна иглика 150 mg

Описание

Формулата за памет и концентрация на Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули. Добавката PS IQ Memory x60 е природен продукт за подпомагане на концентрацията и паметта. Препоръчва се в случаи на проблемни състояния на паметта, вниманието, скоростта на реакция и т.н.

Какви са причините, поради които се налага да приемаме капсулите PS IQ Мемори?

Когнитивните увреждания много често са резултат от напредваща възраст, умора или непрестанен стрес в ежедневието. Едва ли има човек, който някога не се е сблъсквал с такива проблеми в живота си – избягвайки думи, трудно запомняне на имена на познати, внезапно забравяне на важна информация и др. Но когато тези и подобни прояви се станат ежедневие, е нужно да се вземат сериозни мерки при възможност в най-скоро време, за да не се влоши допълнително здравословното състояние.

С какви симпоми трябва да се справи формулата за памет и концентрация?

Лесно забравяне, объркване, трудна или почти невъзможна концентрация, прекомерно разсейване и др. Ако тези симптоми се случват все по-често напоследък, следователно е време да се погрижите за себе си!

Какво представлява добавката Пиес Кю Мемори?

PS IQ Мемори представлява хранителна добавка, която е разработена специално за подкрепата на нормалната функция на мозъка и нервната система. Добавката е подходяща за младежи с активен и натоварен начин на живот, желаящи да подобрят своя фокус и концентрация, както и за по-възрастното съсловие с проблеми, свързани с възрастта.

Какви са функциите на ПС Кю Мемори таблетките?

Таблетките PS IQ Memory помагат за подобряване на паметта и възможността за концентриране. Имат благоприятно действие върху умствената активност и логическото мислене, възприятията, речта и др. Добавката Пиес Ай Kю Memory помага за адаптиране към стреса и подобряване на реакциите и координацията. PS IQ Memory таблетките насърчават емоционалната стабилност и стабилизират настроението.

Обобщение

Добавката PS IQ Memory на марката Натурал Факторс представлява естествен продукт с изключително високо качество. Капсулите Формула за памет са източник на комбинация от основни мастни киселини и фосфолипиден комплекс, поддържащи нормалното психическо и емоционално състояние. Синергичното действие на компонентите в хранителната добавка PS IQ Memory контролира правилната функция на централната нервна система и насърчава мозъчната активност.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 4 софтгел капсули сутрин и по 3 софгел капсули обед и вечер, с храна.